Волинських правоохоронців відзначили почесними державними нагородами. ФОТО

Волинських правоохоронців відзначили почесними державними нагородами. ФОТО
Відповідно до указу Президента України медалі «За врятоване життя» та «Захиснику Вітчизни» вручено трьом волинським правоохоронцям.

Нагороди працівники міліції отримали за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі та українському народові, а також за мужність і відвагу, проявлену у безпосередній участі в антитерористичній операції на сході України, інформує прес-служба Волинської міліції.

Начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Петро Шпига привітав правоохоронців із почесними відзнаками та вручив старшому сержантові міліції Вадиму Бринчуку медаль «За врятоване життя».

Окрім того, дві державні нагороди – медалі «Захиснику Вітчизни» – з рук очільника головного правоохоронця Волині отримали лейтенант міліції Сергій Дем’янов та молодший сержант міліції Сергій Булік.

– Ці нагороди – яскравий приклад гідного та вірного служінню Закону, українському народові та державі у захисті її територіальної цілісності та незалежності. Дякую вам за те, що під час виконання службових обов’язків ніхто і ніколи з вас не дозволив собі засумніватися, проявити нерішучість або легкодухість. Ви – Герої, і достойні сини України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських правоохоронців відзначили почесними державними нагородами. ФОТО
07 вересень, 2015, 20:16