У зоні АТО військовий напідпитку застрелив двох своїх побратимів, – журналіст

У зоні АТО військовий напідпитку застрелив двох своїх побратимів, – журналіст
На передовій не обходиться без жертв і у дні тиші. Біля Волновахи український військовий застрелив двох своїх побратимів і втік із місця злочину. З особистих джерел журналістам телеканалу ZIK стало відомо, що виною всьому алкоголь – зловмисник був напідпитку.

Про це під час прямого включення розповів журналіст телеканалу ZIK - Мирослав Ганущак.

«Вже тиждень у секторі «М» терористи не стріляють по наших бійцях. Однак вони почали робити це самі. Під Волновахою боєць 72-ої бригади із автомата Калашникова вбив двох своїх колег», – розповів Ганущак.

На разі, у штабі АТО ситуацію коментують дуже обережно:

«Маємо справді надзвичайну подію з використанням стрілецької зброї. По цьому факту відкрита справа, ведеться слідство. Людина, яка вчинила протиправні дії, затримана і дає пояснення», – повідомив прес-офіцер сектору «М» Ігор Бірюков.

Разом з тим від джерел у правоохоронних органах знімальній групі проекту стало відомо, що напередодні всі троє військових вживали алкоголь. Дійшло навіть до легких наркотиків, якими потерпілі не стали ділитись із вбивцею, мотивуючи це тим, що йому потрібно відправлятись на чергування.

«До чергування він таки приступив, але пробув там недовго. Ймовірно, через неадекватний стан його відправили назад. Коли зловмисник повернувся, то конфлікт дійшов до свого апогею. Тоді військовий випустив чергу у своїх колег»,– повідомив Ганущак.

Окрім того, вдалось з’ясувати, що вбивця – 28-річний військовий, який потрапив на фронт за шостої хвилі мобілізації. Він раніше судимий за вбивство.

«Звичайно, все це неофіційні дані і у цій справі є багато нюансів. Однак можна знову стверджувати на скільки близькою є проблема алкоголізму для наших солдатів», – резюмував Ганущак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У зоні АТО військовий напідпитку застрелив двох своїх побратимів, – журналіст
08 вересень, 2015, 00:28