Як 14 ОМБ вправляється у стрільбі з протитанкового керованого комплексу «Фагот». ФОТО

Як 14 ОМБ вправляється у стрільбі з протитанкового керованого комплексу «Фагот». ФОТО
На Новомосковському загальновійськовому полігоні, неподалік Дніпропетровську, закінчує бойове злагодження 3 механізований батальйон 14 окремої механізованої бригади.

Цей підрозділ вже за кілька діб буде доукомплектовано необхідною технікою та направлено до зони АТО для посилення рідної бригади, - інформує прес-служба Генерального штабу ЗСУ у мережі.

В рамках програми бойової підготовки, для підвищення бойових можливостей батальйону, який має на своєму озброєнні бойові машини піхоти, відбулися стрільби з протитанкового керованою комплексу «Фагот».

«На сьогоднішній день укомплектованість та забезпеченість батальйону дозволяє виконувати завдання за призначенням. Метою заняття було вдосконалення практичних навичок особового складу з використання протитанкових ракетних комплексів які є на озброєнні мого підрозділу. ПТУР «Фагот» за своїми тактико-технічними характеристиками дозволяє успішно боротися з усім спектром броньованих машин. які проросійськи бойовики застосовують проти наших військ на сході країни, що було неодноразово доведено в ході АТО», - підкреслив командир батальйону майор Іван Симончук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як 14 ОМБ вправляється у стрільбі з протитанкового керованого комплексу «Фагот». ФОТО
08 вересень, 2015, 09:14