Сільський фельдшер витягнув чоловіка з триметрової глибини

Сільський фельдшер витягнув чоловіка з триметрової глибини
У селі Озеро Ківерцівського району на місцевій водоймі 38-річний фельдшер села Тростянець витягнув з дна озера місцевого жителя.

Про це інформує ТУ МНС у Волинській області.

10 липня о 11:30 у селі Озеро Ківерцівського району на місцевій водоймі 38-річний фельдшер села Тростянець Сергій Вишневецький врятував життя 37-річному Ігореві Дідичу, який ледь не потонув.

У цей день, місцевий житель Ігор Дідич рятуючись від спеки вирішив покупатися в озері. Не розрахувавши власні сили і відпливши від берега на відстань понад 20 метрів раптово почав тонути.

Племінник Сергія Вишневецького побачив, що людина тоне, звернувся до дядька з проханням його врятувати. Не роздумуючи, чоловік одразу побіг до водоймища і кинувся у воду. Він пірнав на триметрову глибину доти, поки вистачало сил. Нарешті після чергового занурення він намацав тіло людини і потягнув його за собою. Біля берега племінник допоміг йому витягти потопельника. Останній не подавав ознак життя. Як потім з'ясувалося, чоловік пробув під водою до п'яти хвилин.

Не гаючи часу, до прибуття швидкої допомоги Сергій Васильович вміло і швидко надав потерпілому кваліфіковану першу медичну допомогу. Після того, як вдалось повернути Ігоря до життя, його терміново госпіталізували до реанімаційного відділення Ківерцівської ЦРЛ.

Стан здоров’я – середньої тяжкості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
видно- що не тільки людина, а й спеціаліст.
Відповісти
Останні новини
Сільський фельдшер витягнув чоловіка з триметрової глибини
12 липень, 2012, 10:05