Міністр охорони здоров'я України Квіташвілі не розуміє поведінки Саакашвілі. ВІДЕО

Міністр охорони здоров'я України Квіташвілі не розуміє поведінки Саакашвілі. ВІДЕО
Олександр Квіташвілі, міністр охорони здоров'я в уряді України і Грузії часів президентства Саакашвілі, не розуміє, за що голова Одеської ОДА критикує уряд.

Про це повідомляє ТСН.

"Я не знаю, які в нього амбіції, чесно кажучи, в Україні, прем'єрські чи президентські, треба його запитати про це, але я не думаю, що, критикуючи уряд, коли всі, починаючи з міжнародного валютного фонду до Європейського союзу, хвалять, невже це допоможе якісь політичні очки заробити".

Квіташвілі також пояснив, що в Грузії реформи йшли швидше завдяки єдності влади: президент, парламент і прем'єр працювали разом. В Україні ситуація складніша, тому зміни відбуваються набагато повільніше. Олександр Квіташвілі також вважає, що Саакашвілі опинився в ситуації, коли бажання колишнього президента не відповідають можливостям одеського губернатора: "Це фрустрація (невідповідність бажань можливостям ТСН) через ситуацію, яка склалася. Він звик до швидких змін".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відправити Саакашвілі назад до Грузії, там створена ним саим чесна грузинська прокуратура вже давно хоче його бачити, щоб задати цілу низку незручних запитань. От і будуть йому зміни: поміняє розкішний кабінет одеського губернатора на більш суворий та простіший інтерєр в місцевому СІЗО.
Відповісти
А Ви знаєте,що в Грузії йому інкримінують?Поцікавтеся,а тоді робіть якісь судження.
Відповісти
В Грузії йому інкримінують замовлення вбивства політичних опонентів, силовий розгін мирних протестних акцій, розтрату бюджетних коштів. Зовсім не дитячі статті кримінального кодексу. Нічого Вам не нагадує? Так що, пора панові Саакашвілі на історичну батьківщину, там за ним сумує прокуратура, там йому будуть зміни.
Відповісти
Останні новини
Міністр охорони здоров'я України Квіташвілі не розуміє поведінки Саакашвілі. ВІДЕО
09 вересень, 2015, 01:00