Плани Ігоря Палиці на волинські вибори

Плани Ігоря Палиці на волинські вибори
Ігор Палиця очолить список партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» на Волині.

Про це ВолиньPost стало відомо з достовірних джерел.

УКРОП буде йти на вибори в обласну та у Луцьку міську раду.

Нагадаємо раніше ми повідомляли, що Ігор Палиця буде балотуватись до Верховної Ради.

Під час прес-конференції Палиця відповів на питання, чи буде він балотуватись по 23 виборчому окрузі.

«Я на 90% схиляюсь до того, що мені треба піти у Верховну раду», - відповів він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба підтримати
палиця - людина слова
Відповісти
Я думаю олігархам там не місце!!мае мільйони то хоче подвоїти!!
Відповісти
Палиця - це людина громадянина Ізраілю, Кіпру і трішечки України - такого собі пана Коломойського. Думаю , всі про такого чули. А Беня Коломойський - це людина, для якого Україна - лише дійна корова, от він і маскується під патріота, щоб не втратити, а краще розширити свій бізнес у наш бурхливий час за рахунок інших олігархів (Ахметова, Фіртаща тощо), чому, власне, у на на сході і йде війна (знищуються активи того ж Ахметова, Фірташа). Так що, підтримувати Палицю та "укроп" - це насправді сприяти подальшому збагаченню Коломойського. Хтось може сказати, що мовляв, Палиця через свої фонди "дбає" про Луцьк, будує спортмайданчики, школи ремонтує, дітей за свій рахунок на оздоровлення відправляє. Люди, все це - узаконена форма хабаря, який нам всім, потенційним виборцям, дають олігархи, щоб ми і далі обирали до органів влади саме їх та їх ставлеників, що б вони продовжували нас же грабувати (кидаючи нам всім потім крохи зі свого столу, зі своїх надприбутків). Ніякої підтримки "Укропу" та Палиці!!!! Досить танцювати на граблях!!!!!
Відповісти
Повністю підтримую!!!!!!!!!
Відповісти
Стосовно громадянства у Вас є факти?
В чомусь з Вами можна погодитись, якщо не Укроп, то за кого порадите голосувати?
Відповісти
а ВИ що слідчий
Відповісти
Чому Ви питаєте?
Відповісти
"...якщо не Укроп, то за кого порадите голосувати?" (C)
1. укроп - вже висував свого "кандидата" по окрузі у м.Чернігів. (наскільки "хороші" методи у цієї партії було видно).
2. Палиця,під час того як був депутатом ВР України, голосував за Харківські угоди. Також був у неофіційній коаліції із партією регіонів (голосував разом із членами пр в 90%).
3.Будучи депутатом ВР України - однин із найбільших прогульщиків сесій ВР.
Відповісти
МОЛОДЕЦЬ! Підтримую на всі 100%.Допоки при владі будуть жиди,всі інші будуть рабами.
Відповісти
на минулих виборах виграв Лапін, хто б сказав, що він хорошого зробив для Луцька? Як виграв, так зразу його і не видно і не чути. То може краще вибрати тих, хто дійсно щось робить для міста. Якщо Палиця почне розвивати не тільки Луцьк а й область, то я за нього
Відповісти
Накінець-то може нормальні люди будуть у владі...
Відповісти
так він не раз вже був у депутатом, тобто у владі - тоді були не нормальні?)))
що змінилось чи зміниться для вас особисто?
як і тоді - нічого. він продовжить жити в швейцарії, малий сипати грошима, а ви лишетесь тут, зі спортмайданчиком...
Відповісти
Дуже щедра людина , він вже стільки зробив для Луцька та його мешканців. Так можливо статки подвоїть, але й вкладе у Луцьк .А який толк з бідного? Якщо в нього немає розуму розбагатіти самому , то як він збагатить область .
Відповісти
100% підтримую.Назвіть хоча б одного чиновника,депутата,який зробив більше за Палицю для міста.Покійний Б.П.Клімчук (Царство небесне)робив багато для області,але для міста не зробив ЖОДЕН ні мер ні кандидат,ні депутат.
Відповісти
Краще вибирати не бідних а підприємців середньої та дрібної ланки,які вміють самі працювати та організувати свій колектив, але не красти.
Відповісти
Він бізнесмен ось і нехай займаеться своїм бізнесом,а нелізе до Верховної Ради заради недоторканості. Потрібно вести бізнес чесно тоді непосадять!!!
Відповісти
Вже УКРОПИ в Чернігові балотувались
Відповісти
Що,забули,як Палиця голосував за Харківські угоди,забули,як в основних голосуваннях (як ото за прем'єра Азарова) голосував з ПР,як був одним з найбільших прогульників ВР,як,будучи депутатом від Луцька під час Майдану ЖОДНОГО разу не прийшов на Театральний майдан?І надалі будете підтримувати?
Відповісти
а він буде балотуватися в міську чи обласну раду? тобто який список він очолить
Відповісти
А він очолить всі списки))
Відповісти
хороша новина, думаю розумні люди підтримають, область завдяки йому розвивається, будемо підтримувати)
Відповісти
Спочатку наведіть за приклад хоч одну країну розвинутої Європи де при владі президент або у парламентах, сеймах... стільки політиків-бізнесменів-олігархів? То тне треба когось дурити або потім жалітись що дурні! Хочете до Європи, а самі вчинки біля урни європейські робите?
Відповісти
Буду голосувати і за Палицю і за УКРОП - такий чоловік на чолі партії прпринесе багато позитивного громагромаді області.
Відповісти
мені ситуація нагадує Б.П.Клімчука. Це була прекрасна людина,великий патріот,але такі,як Гузь,позбавили його життя. Ні один бізнесмен не зробив для міста стільки, скільки зробив Палиця.Люди!!!!!!!!!! будьте мудрі,не зробіть знову помилки,не слухайте провокаторів таких як Гузь і йому подібних.
Відповісти
При чому тут Гузь. Реально Клімчука попустив та поставив у певну позу Ігор Петрович Палиця!!! Забули? То-то...
Відповісти
Цікаво в чому це розвивається область завдяки Палиці?) Маленький приклад - електроапаратний завод, який давно вже перебуває у власності Палиці. Сильно він розвинувся?) звичайно ж розпродати станки та здати в аоенду площі вигідніше, ніж запустити виробництво) тепер апетити ростуть, треба місто "розвинути"...
Відповісти
не потрібно себе обманювати що мол розумні богаті нам потрібні у владі, бізнес на меті має лише одне це збагачення. хоче бути благодійником нехай буде але за рахунок власного бізнесу а не за наш кошт збагачуватись , а потім нам копійки кидати. висновок один це балатування це вкладення , вклав - вийняв і не важливо чи в себе на депутата чи в товстенюка на мера. просніться вас купують за ваші ж гроші. П.С. сумніваюсь що це не видалять
Відповісти
після корбана гречкосія тільки не укропи, видно, що йдуть у раду інтереси бені відстоювати.
Відповісти
Ну це не розуміє лише недлоугий і що взагалі нічого не дивиться і не читає! Всім вже зрозуміло від кого і під що той УКРОП!
Відповісти
Палиця як в одесі був губернатором то сепаратюгам хвости піджав. Я помню як вони хотіли мітинг проводити, а він їм про мед. страховку нагадав, так на тому і вся мисля про мітинг закінчилась. А при грузині активістів садять, бо він у теніс Ківалову їх програв. А ми як гунчикових бппешніків понабираємо, так вони як гунчик потім від нас і будуть бігати, аж пятки свіркати.
Відповісти
ну скільки можна вестись на подачки та підкупи?
коли кандидатом стане достойна людина, а карусель "на манеже одни и теже" перестане обертатись?
олігархи за рахунок грошей відтіснили звичайних людей від виборчого процесу, можливості просто бути обраним, тупо майданчиками, стипендіями, грантами, фондами та іншим підкупаючи виборця.
вони собою засерають медіапростір, вихваляючи чергову "подачку" і "стільки зробив для міста", але не розказують, скільки вкрали з державного бюджету!!!
перестаньнте обирати гроші - обирати треба розум, честь і совість.
Відповісти
Якщо б розум перемогав амбіції, якщо б українці на мить забули, що вони українці, навіть багаті та владні, Палиця б підтримав Романюка на виборах мера, продвинув Товстенюка на заступника мера і відносно спокійно йшов в депутати ВР. Інтереси були б збережені, місто б дійсно могло годуватися від двох місцевих бізнес-груп. Але ж ні, граблі тим й популярні, що кожен українець має за честь на них стати і чесати лоба після. Бо він кращий, умніший, багатіший, ну а щодо благодійності, то тут взагалі порівняння доречне тільки із Господом. І не треба чіпати Б.П.Клімчука, будь ласка...
Відповісти
У владу потрібно чесних і порядних, а не багатих,останні туди йдуть, щоб ще більше багатіти. Багатий бідному не товариш, тож не тіштеся, що вам буде краще з Палицею. Він там уже був...
Відповісти
Думаю, наші проблеми у тому, що у нас прийнято не любити владу,а в Біблії сказано, що кожна влада від Бога. А для того щоб були результати, потрібен час, навіть щоб народилося телятко треба рік. А щодо команди коломойського, скажу чесно,не вірю!!!
Відповісти
Люди!
Схаменіться! Чому у вас така коротка пам'ять? Задайте собі одне лиш питання: "Чи могла людина стати такою багатою за попередньою влади, не беручи чи не даючи хабарі і не перебуваючи у тісній співпраці із антиукраїнською владою?"
Відповісти
Це - правда, правильний висновок.
Відповісти
Хай Вас Бог борнить голосувати за Палицю.Це людина Коломойського, продасть нашу Волинь за гроші коломойського.
Відповісти