Суд виніс вирок волинянину, який незаконно організував діяльність 3D-кінотеатру. ФОТО

Суд виніс вирок волинянину, який незаконно організував діяльність 3D-кінотеатру. ФОТО
У 2014 році в місті Камінь-Каширський чоловік розпочав здійснювати незаконну господарську діяльність у сфері трансляції відеофільмів.

Підприємець в орендованому приміщенні відкрив 3D кінотеатр, а відтак обладнав глядацький зал, придбав і встановив спеціальну техніку для показу 3D фільмів, інформує прес-служба Волинської міліції.

Працювати заклад розпочав незаконно, адже у залі демонстрували відеофільми без дозволу правовласників, всупереч Закону України «Про авторське право і суміжні права».

На підставі ухвали слідчого судді Луцького міськрайонного суду працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України у Волинській області перевірили суб’єкт господарювання, в приміщенні кінотеатру провели обшук. У результаті вилучили аудіовізуальні твори, обладнання для їх трансляції, звукову систему, 3D-окуляри, ноутбук і виручені від незаконної діяльності кошти.

А дії волинянина органами досудового розслідування кваліфікували за ч. 1 та ч.2 ст.176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Після закінчення досудового розслідування матеріали кримінального провадження було скеровано до суду.

Камінь-Каширський районний суд Волинської області ухвалив: угоду про примирення, укладену між представником потерпілих та підозрюваним, затвердити. Відповідно до її умов, обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 176 Кримінального кодексу України.

Волинянину призначено два роки позбавлення волі з конфіскацією та знищенням накопичувачів інформації, на якому були розміщені відеофільми. Остаточним своїм рішенням суд звільнив чоловіка від відбування основного покарання, встановивши один рік іспитового строку. За рішенням Феміди, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, передано в дохід держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розумію, що тут такого кримінального? Що він там заробив? За копійки будуть судити. Слава правосуддю України. Ганебно!!! А як Сєня мільярд зароби то нічого!
Відповісти
оце так кримінал, а як Бойко заробив на вишках 400 000 000 долярів, то ніхто і займатись ними не хоче, бо документи зникли..., а тут є все і докази і гроші... ось така справедливість "ПЖити по-новому"
Відповісти
Був в Камені один кінотеатр і того закрили.
Відповісти
бо не дылився не зким
Відповісти
Змінили донецьку хунту на укропську живемо "по-новому". Оце ж правила, щоб не потрапити в тюрму красти мільйони треба.
Відповісти
Ганьба! Слідаки довбані помийні ями вам розгрібати а не такі злочини!
Відповісти
Останні новини
Суд виніс вирок волинянину, який незаконно організував діяльність 3D-кінотеатру. ФОТО
09 вересень, 2015, 12:44