Луцькі моделі підкорювали київський подіум на міжнародному тижні моди. ФОТО

Луцькі моделі підкорювали київський подіум на  міжнародному тижні моди. ФОТО
У Києві відбувся міжнародний тиждень моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Найяскравіша і без перебільшення незабутня подія осені, в якій взяло участь і луцьке модельне агентство.

Цього року свої колекції представляли дизайнери різних країн: України, Росії, Німеччини, Монголії, Вірменії, Канади. А в програмі взяли участь як початківці дизайнери, так і вже більш популярні.

У проведенні заходу взяло участь 5 модельних агентств України, серед яких і наше луцьке - Модельний Клуб Марини Занюк (на міжнародному ринку відоме як МZMmodels). Підкорювати подіум вирушила 21 модель Клубу, які взяли участь у багатьох показах.

Своїми враженнями з нами поділилася модель Діана Касянчук: «Це були напевно найскаженіші і найбожевільніші дні за цей рік, проте я безмежно щаслива, що наше агенство дало мені можливість взяти участь у такому неймовірному заході, продемонструвати одяг різних дизайнерів, крокуючи на одному подіумі з супермоделями, набратись величезного досвіду і отримати силу-силенну вражень. А ще мої фото і відео були опубліковані на Офіційному сайті L`OFFICIAL, Vogue Italy, Vogue Russia i Vogue Ukraine.

Директор агентства, Марина Занюк, зазначила: «Надалі наше агентство буде продовжувати співпрацю з MBKFW, тим більше, що наші моделі отримали найпозитивніші відгуки від всіх дизайнерів, чиї колекції по затребуваності виявились на другому місці серед п'яти агентств офіційних партнерів заходу. У нас великий досвід роботи моделей за кордоном, який ми показали і в столиці».

До вашої уваги ексклюзивні фото з тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days фотографа Ірини Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мода, стиль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що це за мода така страшна. Які всі страшні, що обличчя, що одяг.
Відповісти
Останні новини
ПУМБ посилює позиції
10 вересень, 2015, 09:00
Луцькі моделі підкорювали київський подіум на міжнародному тижні моди. ФОТО
10 вересень, 2015, 08:25