Фактори успіху на Євробаскет для збірної України

Фактори успіху на Євробаскет для збірної України
Кирило Фесенко знову оформив дабл-дабл і допоміг збірній України здобути першу перемогу на груповому етапі Євробаскету в Ризі.

Повідомляє ТСН.

Після закінчення матчу капітан нашої національної команди розповів про фактори успіху українським та місцевим ЗМІ.

"Не знаю, як підібрати слова, щоб пояснити те, наскільки сильно я налаштовувався на цей матч. Вчора, у вихідний, я поговорив практично з кожним гравцем, попросив стати лідером, якщо це буде потрібно. Ми побачили: я непогано зіграв у першій грі, а потім два матчі мене перекривали, я просто бігав без м'яча. Команди зробили домашню роботу і правильні висновки, тому я сказав: треба виходити і грати, брати на себе відповідальність, не ховатися за чужими спинами. Думаю, сьогодні це у багатьох вийшло. Хочу відзначити Сашка Липового.

Втомився, не буду приховувати. Давно не грав 35 хвилин. Тим не менш, це баскетбол. Відчуваю себе втомленим, але емоції позитивні. Нарешті з'явилися посмішки в роздягальні, нарешті з'явився сміх. Це не може не радувати. Сьогодні треба поскоріше забути цю гру і готуватися до завтрашньої гри, найбільш важливої на цьому турнірі.

Як ми переступили через все це? Як мужики! Без бійок, звичайно. У всіх бувають погані моменти, навіть у найвеличніших бувають погані ігри. Звичайно, ми і близько не найвеличніші, але так сталося. Випало як випало. Перші три матчі: десь не пощастило, а десь не вийшло. Просто попросив хлопців не розкисати, не показувати один на одного пальцем, не прислухатися до злих язиків, які завжди були і будуть. Ми ж дорослі чоловіки, майже у всіх є сім'ї. Коли ти вже не хлопчик, то треба брати відповідальність на себе, відповідати за вчинки.

Десь грали грубо, так, як і повинні були грати весь цей час. Не нас повинні бити, а десь і ми повинні вдарити першими. Я вважаю, що так грати і треба. Якщо нас запам'ятають як команду, яка грає на межі жорсткого фолу, то я не проти, це хороша репутація", - розказав журналістам Фесенко.

Відзначимо, що у матчі проти Латвії Кирило приніс Україні 21 очко та 10 підбирань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.