У Ковелі хочуть слухати українську музику в маршрутках

У Ковелі хочуть слухати українську музику в маршрутках
Громадські активісти Ковеля стривожені тим, що й досі в маршрутках часто-густо можна чути пісні країни-агресора, яка посягнула на цілісність і суверенітет України.

Голова Ковельської міської філії «Союз українок» Олена Місюра звернулася до депутатського корпусу міськради з проханням вплинути на це неподобство, пише Рrokovel.com.

Більше того, вона запропонувала свою допомогу в підборі патріотичних пісень, творів українських виконавців, які, на її переконання, будуть гарно звучати в міських маршрутках, і все це надати підприємцям-перевізникам.

Це ж саме питання піднімалося і на черговій 48-й сесій райради. Там депутат Лідія Козуля озвучила свій запит, в якому просила своїх колег допомогти в очищені маршруток від російської попси.

- В той час, коли ворог вторгся у нашу державу, лунають російські пісні, російська політика. Тому я прошу вас (депутатський корпус) звернутися до підприємців-перевізників, щоб в наших маршрутках, автобусах не лунала російська попса. Є в нас українська пісня, патріотичні пісні, які пишуться там – у зоні АТО, і дуже було добре, коли б ці пісні лунали тут, - відмітила депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дежавю. Ми все це вже проходили і СРСР: там також намагалися забороняти музику і пісні виконавців іх США і Європи, бож вони несли"тлетворное влияние империалистического Запада и были чужды устремлениям и целям советских людей в деле построения коммунизма". Який був ефект від цих заборон - також відомо. Наші "свідомі ідіоти" вирішили вчергове станцювати на граблях. І потім, рідна Україна на всіх європейських перехрестях заявл, що в Україні російську мову ніхто не утиискає і проблем з роійською мовою взагалі не існує. Брешуть?
Відповісти