Імена кандидатів у нардепи Грицюк обіцяє назвати завтра-післязавтра

Імена кандидатів у нардепи Грицюк обіцяє назвати завтра-післязавтра
Імена кандидатів від об’єднаної опозиції лідер волинського осередку «Батьківщини» Анатолій Грицюк пообіцяв назвати після поїздки до Києва, яка відбудеться завтра, 13 липня.

Про це він повідомив 12 липня під час прес-конференції.

Він зазначив, що «привозних» кандидатів з інших областей по мажоритарним округам не буде. А всі хто виступатимуть від округів – будуть місцевими.

«У нас у всіх округах представники об’єднаної опозиції будуть іти волиняни. Це я категорично заявляю», - зазначив Грицюк.

Основним округом щодо якого триває переговорний процес – це Луцьк. Тут, зі слів Грицюка, найбільше дискусій з ВО «Свобода».

«Свобода нам поставила, я би сказав, категоричну вимогу, аби саме їхній представник йшов по Луцьку. Тому ми не можемо знайти завершу вального порозуміння. Але завтра-після завтра я буду в Києві і ми це питання розв’яжемо», - зазначив Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не правильно таку привабливу інформацію оприлюднювати у вихідні. Слід витримати інтригу, скликати прес-конференцію на першу половину дня у віторок, куди й запросити та відрекомендувати кандидатів. Завдяки такому кроку матимете інформаційний привід, більша кількість ЗМІ про це напише безкоштовно.
Відповісти
Та вже швидше оголосили б! А то таке враження, що у Маневицькому окрузі крім провладного-комуніста і провладного-бізнесмена нікого не буде!
Відповісти
БЮТ і Свобода як і завжди "дотримались" даного слова
Відповісти
Останні новини
Імена кандидатів у нардепи Грицюк обіцяє назвати завтра-післязавтра
12 липень, 2012, 14:13