В найзлісніших луцьких боржників за комунальні послуги відбиратимуть квартири

В найзлісніших луцьких боржників за комунальні послуги відбиратимуть квартири
Борг населення перед ДКП «Луцьктепло» сягає 28 мільйонів гривень.

Про це у п'ятницю, 11 вересня під час засідання антикризового енергетичного штабу розповіла заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська, - інформує VIP.

Нині заборгованість ДКП «Луцьктепло» за газ становить 42,82 мільйона гривень. Із них 22 мільйони – безпосередньо борг поточного року. Шість мільйонів гривень – різниця в тарифах, і досі не визначено, як буде вона відшкодовуватися.

Також підприємству нараховані 4,9 мільйона гривень штрафних санкцій і пені. Тож звертатимуться до Кабінету Міністрів, щоб розглянули питання про їх списання.

Чотири мільйони гривень – заборгованість юридичних осіб. Борг населення сягає 27 мільйонів. Хоча станом на початок року ця сума була вдвічі більшою.

У 55 квартиронаймачів борг сягає понад 50 тисяч гривень. Тож ведеться претензійна робота. Найбільшим боржником у Луцьку є горезвісна пані Кушнір, яка має дев’ять об’єктів нерухомого майна.

По них заборгованість становить півмільйона гривень. «Сподіваємося, що хоч одну квартиру вилучимо», – говорила Лариса Соколовська. Вона вважає, що це могло би спричинити резонанс і стати наукою для інших злісних боржників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а на деле, как всегда, отберут у какой то бабушки инвалида или матери одиночки ...
Відповісти
Відрізайте боржників від опаленя. Вони будуть вам платити за транзитний газ, встановлять котли на опалення і будуть платити Волиньгазу. Це економія грошей та й можна регулювати собі тепло в квартирах.
Не потрібно заганяти людей в рабство своїми дибільними тарифами . Маю гроші - купую газ , не маю- відключив котел і мерзну. А не відбирати квартири за навязувані послуги
Відповісти
Всіх боржників на громадські роботи хай відпрацьовують. І взагалі ти приходиш в магазин спочатку гроші потім товар, на перед гроші і отримуєш комунальні послуги, не платиш відключають.Розумію виглядає не реально, але не було б боргів.
Відповісти
які послуги ви отримуєте від ЖЕКу та Луцьктепла? покажіть хоч один акт виконаних робіт, будь ласка, та обліковану кількість енергоносіїв, використаних Вами, за хоч один платіжний місяць.
Відповісти
Луцьктепло-корумпована структура.Та Кушнір навряд чи підписувала договори з ЛТ,то вона має їх десь...
Відповісти
а ну вопрос на засипку.
у чому вимірюється надане тепло.
відповідь.
тепло вимірюється в гігакалоріях.
платити ми маємо за спожиті гігакалорії.
а тепер гляньте у свої платіжки. шо там намалювали?
то що і кому ми винні?
нехай спочатку хоч одному "боржнику" аргументують в суді, що він їм винен хоч гривню. але найцікавіше, що з судів оці "надавачі" випаровуються, і йдуть далі стригти баранів.
Відповісти
А хто знає, що то за боржниця така - пані Кушнір? В когось є інфа?
Відповісти
Останні новини
В найзлісніших луцьких боржників за комунальні послуги відбиратимуть квартири
11 вересень, 2015, 16:12