Волинські священики повернулися із зони АТО

Волинські священики повернулися із зони АТО
Настоятелі парафій Архістратига Михаїла в селі Підгайці священик Іван Гуреєв, Успіння Пресвятої Богородиці в селі Гаразджа священик Андрій Мовчанюк, Покрови Пресвятої Богородиці в селі Крупа протоієрей Роман Нестер на початку вересня вдруге побували на сході України.

Для земляків ­військовослужбовців вони возили продукти та речі першої необхідності, які зібрано за допомогою громад сіл Лище, Піддубці, Сьомаки та Гірка Полонка Луцького району.

Бійці з Волині перебувають у різних містах, селах Луганщини і Донеччини, у військових частинах та на блокпостах. Зокрема, душпастирі побували в селі Карлівка (1­ша лінія оборони батальйон «Азов») та в місті Артемівськ Донецької області (батальйон «Свята Марія»). У Сєверодонецьку Луганської області, в підрозділі особливого призначення МВС «Світязь», відслужили водосвятний молебень та покропили всіх солдат святою водою.

Також отці зустрілися з єпископом Луганським і Старобільським Афанасієм, який передасть військовим частину допомоги, привезеної волинянами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти сам сатана,вали і служи
Відповісти