З’явився ще один спосіб безкоштовно вивчати польську мову

З’явився ще один спосіб безкоштовно вивчати польську мову
Українець Максим Дибарський зі Слобожанщини створив безкоштовний додаток для осіб, котрі вивчають польську мову та поляків, які вивчають українську.

Аплікація створена під систему Андроїд і її можна отримати безкоштовно за цим посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=dmax.plua

Вона створена як доповнення до безкоштовного е-курсу польської мови для українців, який запустив польсько-український портал “Порт Європа”: www.porteuropa.eu/ua/polskamowa

Мета цього додатку – допомогти у запам’ятовуванні іноземних слів. Це набір карток, кожна картка містить слово або словосполучення українською і польською мовами.

Аплікація підходить для українців, які вивчають польську мову, а також для поляків, які вивчають українську і хочуть збільшити словниковий запас. База слів містить найпоширеніші слова і словосполучення курсу. Також можна редагувати, видаляти і додавати картки під час проходження курсу і після нього, залежно від прогресу у навчанні.

Метод вивчення слів базується на принципі "розподілених повторень" (spaced repetitions). Ідея полягає у тому, що користувач по черзі бере картки, читає слово, потім дивиться переклад і залежно від того, згадав він переклад чи ні, картка переміщується у черзі. Аплікація реалізує цей принцип.

Вгорі екрану можна вибрати осоновну мову – польську чи українську. Слова на картках, що будуть з’являтися, написані основною мовою. Для того, щоб подивитися переклад слова, потрібно натиснути на картку. Разом із прекладом на картці будуть кнопки для позначення слова: 'згадав' і 'забув'.

На відміну від інших подібних аплікацій ця не має набридливих нагадувань і реклами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З’явився ще один спосіб безкоштовно вивчати польську мову
13 вересень, 2015, 21:12