Позиція Порошенка щодо продажу його бізнесу не має нічого спільного з патріотизмом, - Ігор Палиця. ВІДЕО

Позиція Порошенка щодо продажу його бізнесу не має нічого спільного з патріотизмом, - Ігор Палиця. ВІДЕО
Позиція Президента України Петра Порошенка в питанні продажу його бізнесу не має нічого спільного з патріотизмом.

Про це заявив член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця під час з’їзду партії в Києві, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини із посиланням на сайт політичної партії.

«Мене журналісти запитували як бізнесмена, чому, на мою думку, президент не продає свій бізнес? Я відповів, що це не питання бізнесу, а питання патріотизму. Він платить податки країні-агресору, яка веде проти нас війну», – наголосив Ігор Палиця.

Він також додав, що у Порошенка, на відміну від, приміром, Ігоря Коломойського, «влада» Криму не поспішала конфісковувати майно. «У перший же день в незаконно анексованому Криму у Коломойського конфіскували майно, а у Порошенка – ні. Найголовніший олігарх нашої країни – президент», – зазначив політик.

Окрім того, нагадаємо, вчора під час ефіру шоу Шустер.Live, що віднедавна виходить на телеканалі "1+1", він наголосив, що, на жаль, сьогоднішня політика Адміністрації Президента та уряду працює на користь Путіна, - пише ua-pressa.com.

«Сьогодні Путіну нічого не треба робити, йому не треба військового конфлікту. Ми самі себе доведемо до краху. Ми сьогодні вбиваємо ідею добровольчого руху, добровольчих батальйонів, які першими пішли на Донбас захищати нашу державу. У нас сьогодні рівень корупції досягнув надзвичайних висот. Зараз державна політика Адміністрації Президента та уряду робить те, що на руку Путіну», – підкреслив Палиця.

«Я не згоден, що нам потрібно чекати 3-5 років поки Росія «загнеться», а Путін помре. Я не хочу, щоб за рахунок України США та Європа домоглися розпаду Росії. Безумовно потрібно, щоб режим Путіна пішов. Безумовно, ми маємо перемогти. Але чому за наш рахунок? Чому ми маємо чекати? Поки режим Путіна впаде, наша сьогоднішня влада сама доведе Україну до краху», - резюмував член політради УКРОПу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олігархи звинувачують один одного. Рвуться до корита.
Відповісти
А таки правий М.Саакашві: Україна - Акціонерне товариство олігархів. наша справа народна, чи одних чи других вибрати в: генеральні директори, комерційні, по збуту, по персоналу ... директорів філій.
Відповісти
що пан Вальцман україньшьке патрійота?
Відповісти
Палиця тут правий на 100 відсотків.....
Відповісти
Палиця вже життя працює на олігарха.Він нічим не кращий.Думає,що народ дурний,який можна купити за дитмайданчики.
Відповісти
Ну ви зрозуміли )))))))
Відповісти
Останні новини
Позиція Порошенка щодо продажу його бізнесу не має нічого спільного з патріотизмом, - Ігор Палиця. ВІДЕО
14 вересень, 2015, 08:26