У Луцьку з маршрутки вигнали учасника АТО. ВІДЕО

У Луцьку з маршрутки вигнали учасника АТО. ВІДЕО
Володимир Коляда, який зараз знаходиться на реабілітації після поранення в районі Донецького аеропорта, підійшов до каси автовокзалу м. Луцьк, для того, щоб придбати пільговий квиток на м. Червоноград. У касі йому відповіли, що квитків немає, йдіть до водія і він вас візьме.

Після чого Володя зайшов в маршрутку сполученням Луцьк – Червоноград реєстраційний номер АС 6591 АЕ, пише dk-zaxid.com.

Від’їхавши приблизно кілометр від Луцької автостанції водій зупинився та почав збирати гроші за проїзд. Коли черга підійшла до Володимира, він показав посвідчення учасника бойових дій. Далі розпочалась бесіда з водієм маршрутки.

«У нас такі посвідчення не діють, будь ласка, заплати за проїзд, або виходь з автобуса – сказав водій маршрутки.

Хлопець почав доказувати, що по закону він має повне право користуватись даною пільгою, тому, що захищав нашу державу та отримав поранення, а за декілька днів знову вирушає в зону АТО. Однак, водій і надалі стверджував, що атошник не має право безплатного проїзду, але якщо вже так хоче хай заплатить половину, або йде на вихід і не затримує автобус.

Був повний автобус студентів так, як це була п’ятниця та ні один не заступився за нашого захисника, котрий воює за мирне небо.

Про дану подію дізнались журналісти «ДК ЗАХІД» та активісти «Громадського руху «Народний Контроль» у м. Червоноград, які у суботу зустріли даного водія у м. Червонограді. Хлопці намагались з’ясувати, чи справді даний випадок мав місце та чому водій відмовив учаснику бойових дій у безкоштовному проїзді.

Спілкуючись з активістами водій зазначив, що учасники АТО то «халявщики», а посвідчення то «понти». Після таких слів, активісти одразу звернулись із відповідною заявою у Червоноградську міліцію, та в подальшому обов’язково скерують звернення в інші органи для відповідного реагування, недопущення подібних ситуацій в майбутньому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бандитам, злодіям, ледащам...
Відповісти
Усі органи влади, громадські організації та не байдужі люди повинні усе зробити, щоб цей крахобор-водій обовязково був запрошений у військомат та отримав повістку для проходження служби у зоні АТО...
Відповісти
Водій взагалі не мав права збирати гроші в маршрутці,все повинно проходити через касу. Нехай відповідні органи розберуться, набридло, барига кладе собі в кишеню, дає відкат автостанції, а автостанція звітується, що доходів жодних немає.
Відповісти
Згідна з вами, в такому випадку "водій" взагалі не мав би пустити пасажира без квитка, а таких там було досталь. Теж підтримую, таких с.. потрібно відразу в АТО, щоб відчув, яка то є халява.
Відповісти
вилучити автобус для військових потреб, а цього жлоба в АТО.
Відповісти
Якщо купувати квіток в касі-пільги діють(оплачують тільки касовий збір).Проблема в тому,що ніби то квітків немає,і змушені платити в кішеньку водієві.А він і його родичі в зоні АТО не були-тому таке жлобство.запросіть це бидло в справжнє пекло під обстіли-і обсереться, і вибачення попросить,а потім хай квітки купляє.
Відповісти
Наконец-то народ начал разбираться, кто они - "херои" АТО.
Відповісти
пільговий проїзд має надавати автоставція, а не водій автобуса. добивайтеся безкоштовних або дешевших квитків у касі, і тоді не буде ніяких суперечок з водіями.
Відповісти
Уже не первая такая статья за последние несколько дней. Вопрос не в том, есть у него льготный билет или нет. Его билет - это удостоверение участника боевых действий. Почему в кассе нет билетов, а в автобусе есть с кого брать деньги? Что,те,кто купил билеты в кассе потом еще раз платят водителю за то, что смилостивился их довезти? Этому мурлопотаму водителю закон не писан вообще? Или не кому объяснить? Наказать надо хазяина маршрута, за то,что не учит своих водителей.Водителя-барыгу - за получение неправомерной выгоды. А всем пассажирам,молча наблюдавшим - позор!!! Перед погибшими на колени встаем, а живым помочь не в силах??? Он же не просил у вас денег,он вообще ничего не просил!!! Эх,земляки...
Відповісти
В данному випадку водій правий! Держава гарантувала законом безкоштовний проїзд, але цей безкоштовний проїзд повинен відбуватись не за рахунок перевізника, а за рахунок держави!!!!! А рідна держава жодної компенсації перевізникам за безоплатне перевезення АТОшників не платить, перекладаючи таким чином свої (держави) зобовязання на плечі приватних підприємців. У підприємця (або водяі) також є родина, яку потрібно годувати, він виїжджае на маршрут, щоб заробити гроші і врешті решт платить цій державі податки, так що не потрібно перекидати з хворої голови на здорову.
Відповісти
Вы,уважаемый, все ставите с ног на голову.Государство гарантировало фронтовику бесплатный проезд.Он этой гарантией и воспользовался. И не его это проблемы кто кому заплатит.Он свой проезд оплатил на Донбассе.А тот водила поставил себя над государством.Ему что ли решать выполнять или не выполнять решения государства?Он всего лишь прыщ,отпетлявший от армии,и "зарабатывающий" деньги тем, что обворовывает то же государство, сбивая с людей деньги за проезд, мимо кассы.Ворюга он. Это ты называешь "заробити гроші"? Фронтовик еще выдержку проявил,но этот "трудолюбивый" водитель еще нарвется на бойца, который ему мозги вправит...
Відповісти
Останні новини
Лазорка розшукує міліція
14 вересень, 2015, 09:45
У Луцьку з маршрутки вигнали учасника АТО. ВІДЕО
14 вересень, 2015, 09:19