Благодійний рок-концерт зібрав у Луцьку аншлаг. ФОТО

Благодійний рок-концерт зібрав у Луцьку аншлаг. ФОТО
За допомогою української музики активісти ВМГО "Фундація Регіональних Ініціатив" вирішили зібрати кошти на розвиток креативного центру "Озерний вітер", який нещодавно відкрили у Луцьку.

Благодійний рок-концерт відбувся в одному із пивних клубів Луцька, який ледь вмістив усіх охочих послухати луцькі гурти «Інстар», «Четвертий Вимір», «One Light Inside», «Freedom» та «Санмай».

"Ми зібрались послухати нашу українську, місцеву музику й зібрати кошти на розвиток креативного простору «Озерний вітер». Ми, нове покоління нової України, творимо свою музику, пишемо свої, українські тексти і займаємось благодійністю, тому що віримо… Ні, ми переконані, що здатні самі творити нашу країну, наше місто і наш креативний простір. Ми вдячні організаторам дійства та, звичайно, прекрасній аудиторії за чудово проведений вечір, за пожертви і за те, що ми намагаємося разом розвиватися і робити наше життя кращим. Слухайте українську музику і творіть добро!", - поділилися своїми враженнями музиканти гурту «Четвертий Вимір».

"Це було справді класно та драйвово! Хочемо подякувати організаторам та ведучому - за успішне й дружнє проведення заходу; усім, хто долучився до доброї справи і підтримав цей благодійний проект - водночас склавши нам затишну компанію. Бажаємо успіху проекту "Озерний вітер" та дівчатам, що у ньому беруть участь", - розповіли "Інстар".

У свою чергу, активісти «Озерного вітру» висловлюють велику вдячність музикантам, які взяли участь у концерті, та лідеру гурту "ФлайzZzа" Андрієві Тимчуку за допомогу в організації та усім, хто долучився до хорошої справи.

"Сума зібраних коштів становить 2, 462 гривні, вони підуть на потреби креативного простору. Нам дуже приємно, що люди цікавляться і допомагають таким проектам, адже це дуже важливо – творити добро. "Озерний вітер" є вільним простором для людей, і кожна ініціативна людина може долучитися, поділитися ідеями чи щось у ньому створити", - сказала один із організаторів благодійного концерту Аліна Азарова.

Фото - Олександр ДУРМАНЕНКО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Азаров :))
Відповісти
Останні новини
Благодійний рок-концерт зібрав у Луцьку аншлаг. ФОТО
15 вересень, 2015, 15:12
Фотопогляд: вулиця Шопена
15 вересень, 2015, 15:00