Син напав на батька з ножем

Син напав на батька з ножем
У Ківерцях під час сварки, яка переросла у бійку, син ножем порізав батька-пенсіонера.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

У Ківерцівський райвідділ надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що швидкою з місця проживання із непроникаючим пораненням грудної клітки госпіталізований місцевий 60-річний житель.

На місце відразу виїхали правоохоронці, тож оперативно встановили, що порізав чоловіка його рідний 35-річний син.

"Молодик постійно жив із бабцею, – розповів начальник слідчого відділення Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Максим Новицький. - Коли жінка померла, чоловік переїхав до батьків. Тож останні кілька тижнів мешкав із ними. Про нього в Ківерцях ходить не дуже хороша слава, адже підозрюваного часто бачили з ножем у руках. Утім на спеціальних обліках ніколи не перебував. Подекуди, розповідають, чіплявся до людей, нецензурно висловлювався".

Того дня вранці молодик вийшов на кухню, де якраз хазяйнувала його матір, і почав ображати жінку. Усе це почув батько, який і вступився за дружину. Коли між рідними спалахнула сварка, матір вийшла з кімнати, а чоловіки у свою чергу почали битися.

Уже правоохоронцям підозрюваний розповів, що штовхнув батька і випадково порізав його ножем. Наголошував на тому, що не хотів, аби так сталося.

Таким чином за даним фактом відносно чоловіка складено адмінпротокол. За рішенням суду чоловік понесе покарання у вигляді адміністративного арешту строком п’ять діб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Син напав на батька з ножем
12 липень, 2012, 17:26