У луцькому магазині виявили скриньку, в яку збирали кошти на церкву ДНР

У луцькому магазині виявили скриньку, в яку збирали кошти на церкву ДНР
В Луцьку у магазині знайшли благодійну скриньку, в яку нібито збирали кошти на храм ДНР.

У мережі супермаркетів «Фуршет», де 9 вересня у Кам’янці-Подільському виявили кілька скриньок для збору коштів нібито на відновлення храму, розташованого на території ДНР, знайшли ще 20 скриньок, - пише Національний антикорупційний портал.

«Ми провели ревізію у всіх магазинах, виявили ще 20 скриньок, звезли їх до Кам’янця-Подільського та відкрили їх у присутності представників громадського об’єднання «Просвіта». Усі гроші будуть скеровані на лікування бійця АТО Олега Волошина», – розповіла керівник відділу, який контролює розміщення скриньок у «Фуршеті», Ольга Грищенко.

За її словами, скриньки знайшли у чотирьох супермаркетах в Хмельницькій області та в одному з магазинів Луцька. Зі скриньок вилучили 4869 грн. Самі ж скриньки передали представникам місцевого громадського об’єднання «Просвіта».

У Львові, де також є три супермаркети мережі «Фуршет», таких скриньок не виявили.

Як повідомляв ZAXID.NET, в одному з супермаркетів «Фуршет» міста Кам’янець-Подільський виявили скриньки для збору коштів нібито на відновлення Свято-Олександро-Невського храму, який розташований у с. Авдотьїно, що в передмісті Донецька на території підконтрольній бойовиками терористичного угрупування ДНР.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як мені набридла ця брехлива влада і її підлабузна преса....люди одумайтесь, просніться !!!!
Відповісти
Жалко, что не могу набить тебе рожу. Стоило б так с носка зарядить пару разочков. Чтоб ты понимал, что пидарасов (в плохом смысле этого слова) нормальные люди очень даже не любят. И русскоязычные не исключение.
Відповісти
А ты как-то и нашим и вашим. Собирать деньги на храм - нормально.Но, по-твоему,эти собиранные деньги пойдут там,на оккупированной территории,на храм? Ты или наивный, или...Отдали конкретному бойцу - и правильно сделали.Вот прогоним всякую мразь из Донбасса,тогда и с восстановлением храма им поможем.
А работа модера мне не понятна - здесь в комментах явные матюки люди пишут, а модер пропускает...Двойные стандарты,однако...
Відповісти
Останні новини
У луцькому магазині виявили скриньку, в яку збирали кошти на церкву ДНР
14 вересень, 2015, 15:18