У Луцьку дискутуватимуть на тему про Центральний ринок

У Луцьку дискутуватимуть на тему про Центральний ринок
Громадська організація «Брейншторм» запрошує долучитись до обговорення теми «Центральний ринок - приклад неповаги до історичної та культурної спадщини Луцька».

Дискусія відбудеться у середу, 16 вересня, о 17:00 у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени
Пчілки (вулиця Шопена, 11).

Питання розміщення Центрального ринку в Луцьку вже давно є дискусійним. Щораз, коли громадськість піднімає тему на рівень місцевої влади, виникає багато думок за і проти.

Чи має право на існування ринок, де отримують заробіток сотні містян і жителів області, чи варто перенести місце громадського скупчення де-інде, аби не псувати вигляд історичної пам’ятки – замку Любарта?

Про це і не тільки можна буде почути і поговорити під час дискусії.

Запрошуємо усіх, хто має думки з приводу доцільності розміщення Центрального ринку в Луцьку на дискусію.

Вхід вільний

Детальнішу інформацією про дискусію можна отримати на сторінці в соціальній мережі: https://vk.com/event91562631

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це, впершу чергу, неповага до себе самого! Колись отой срач треба прибрати.
Відповісти
"Брейшторм" - це громадська організація Ізраїля? Це євреї приїхали ліквідовувати ринок?
Відповісти
Скажіть, а відколи англійська стала мовою євреїв? А ще, ліквідуйте будь ласка антисемітизм та юдофобію в своїй свідомості! Стане легше, чесно.
Відповісти
Достатньо почати хоча б з англійської, юдофобія в процесі самоосвіти сама зникне.

Щодо ринку. Можна спробувати навести там порядок, але народна пам'ять дуже інертна і що не там не зроби, все воно буде обростати з часом МАФами, розкладками, продажем з машин і т.д. В найкращому випадку то перетвориться в Портсіті-2 з 10-метровими рекламними банерами по всьому периметру.

Пропоную зробити тубдиспансер з садком для прогулянок. Щоб жодному в голову не прийшло в голову жаліти "бабусю" і купувати в неї сир розкладений на асфальті.
Відповісти
Рынок,безусловно,нужен. Но действительно не в центре же города. Там ни подойти,ни подъехать. За наши же деньги положили в кои-то веки асфальт и взвинтили цену за парковку до 6 грн!!! Мы этот асфальт уже давным давно оплатили.Жлобы. И менты тут как тут, стригут. Не место рынку в центре города.Не поедут торгаши в другое место? Не поедут одни,поедут другие.Желающие всегда найдутся.
Відповісти
дурна мова. ніхто базар не забере, бо СНУ тоді втратить головного роботодавця для своїх випускників і настане криза))) а "пагаваріть" - хай "пагаворять")))
Відповісти
Респект!)))
Відповісти
А забудови Голевих і інших можновладців не псують старе місто,ще комусь бракує місця. Заставте облспоживспілку навести лад. Але ж він знову купить вас усіх. А підприемці просили взяти ринок у володіння міста,готові у дольовій участі наводити там лад.
Відповісти
що на ринку таки треба навести елементарний порядок.
Відповісти
ринок заберуть-построять торговий центр очередной!
Відповісти
Це хто так сильно хоче ще один торговий центр в Луцьку??? Тоді буде культурна спадщина??? Так вже заважає ВАМ???Мало землі Романюк енд Ко синочку віддав та за отати продав???
Відповісти
Ринок має бути. Існує ж Бесарабка в центрі Києва. http://mesta.kiev.ua/retro/177-bessarabskijj-rynok-bessarabka.html
Відповісти
Если он будет таким, как Бессарабка, то и цены там будут, как на Бессарабке. Вы спросите,много киевлян закупается на Бессарабке? Аж никак нет, едут на Троещину,на Юность. А это - далековато от центра города.
Відповісти