Потребує допомоги 16-річний волинянин, який усе життя бореться із страшною хворобою

Потребує допомоги 16-річний волинянин, який усе життя бореться із страшною хворобою
ВОГО «Фундація розвитку громад» передала чергову партію допомоги в рамках проекту «Врятуймо добру людину!».

Цього разу було закуплено ліки «Урсофальк» для Бондарука Назарія.

Хлопчику лише 16 років і практично усе життя він бореться зі страшним діагнозом – муковісцидоз. Це тяжке вроджене захворювання, що виявляється ураженням тканин і порушенням секреторної діяльності екзокринних залоз, а також функціональними розладами, перш за все, з боку дихальної та травної систем. Зміни при хворобі зачіпають підшлункову залозу, печінку, слинні залози, кишечник, бронхи та легені.

Щороку хлопчик повинен проходити дорогі курси лікування й приймати чимало ліків. Це, в свою чергу, негативно впливає на роботу печінки. Ситуація доволі складна. Однак Назарій не втрачає надії й вірить, що зможе жити щасливо.

«Ми впевнені, що зможемо допомогти хлопчику придбати необхідні ліки й підтримати морально. Головне, аби він не падав духом й бачив, що люди можуть творити добро! Закликаємо усіх долучитися до нашої ініціативи й допомогти тим, хто цього потребує. Таких людей чимало, однак спільними зусиллями ми зможемо допомогти їм повірити вдиво», – впевнена керівник волонтерського центру ВОГО «Фундація розвитку громад» Оксана Кривко.

Зауважимо, що допомогти кожен небайдужий може безпосередньо у офісі ВОГО «Фундація розвитку громад» (м. Луцьк, вул. Стрілецька, 43), перерахувавши пожертву на розрахунковий рахунок: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135 з приміткою «пожертва на лікування дітей», або ж зробивши замовлення у «Благодійному магазині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Потребує допомоги 16-річний волинянин, який усе життя бореться із страшною хворобою
15 вересень, 2015, 08:48