У Луцьку стає популярним спортивне орієнтування. ФОТО

У Луцьку стає популярним спортивне орієнтування. ФОТО
Заняття спортивним орієнтуванням доступне усім верствам населення нашого міста. Ним можна займатися не тільки у лісових чи паркових масивах, але й в мікрорайонах міста.

Це ще раз підтвердили організатори міських змагань з спортивного орієнтування — комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради та клуб спортивного орієнтування “Орієнт”. Захід був присвячений Дню фізичної культури та спорту, - інформує комітет по фізичній культурі та спорту.

Змагання відбулися біля шахово-шашкового клубу “Біла тура” в районі обласної наукової бібліотеки та стадіону Східноєвропейського національного університету. В змаганнях взяли участь 68 учасників з Луцька, Луцького та Ківерцівського районів у трьох вікових групах. Серед учасників були як досвідчені спортсмени, так і новачки.

Здавалось, де можна сховати “контрольні пункти” у місті. Проте організатори використали сповна можливості мікрорайону і приготували для учасників багато сюрпризів, які інколи були не під силу і спортсменам з досвідом.

Найкраще справилися із завданням і найшвидше відшукали контрольні пункти у наймолодшій групі — серед дванадцятирічних: Олександра Мушкевич з команди ЦТСЄ (тренер Микола Климук) і Олександр Андросюк з луцької команди “13 район” (тренер Ярослав Волинець).

У чотирнадцятирічних не було рівних Марії Фесик з ЗОШ № 20 (тренер Олег Черчик) і Борису Семенюку з команди Луцького району “Зайці” (тренер Віталій Гнатюк).

Серед найстарших учасників змагань перемогу святкувала спортсменка з Гіркої Полонки Тетяна Остапчук (тренер Олександр Оришко) і лучанин Денис Петрочук (тренер Олена Кантерук).

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та медалями комітету по фізичній культурі та спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку стає популярним спортивне орієнтування. ФОТО
15 вересень, 2015, 11:57