Через недогляд батьків-алкоголіків немовля потрапило в реанімації

Через недогляд батьків-алкоголіків немовля потрапило в реанімації
Тримісячне немовля із діагнозом токсикоз 2-3 ступеню бореться за життя у Волинській обласній інфекційній лікарні. За словами медиків, батьки жодного разу не навідались до важкохворої дитини.

Лікар-ординатор відділення анестезіології та інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікар Андрій Катаман розповів, що маленький Ілля Тимощук потрапив до лікарні 11 липня у розпал полуденної спеки. Зараз стан дитини важкий, але стабільний, діагноз – гострий ентероколіт, токсикоз 2-3 ступеню.

До такого стану немовляти призвело перегрівання, неякісне харчування та недбалість батьків, які ще й досі перебувають у стані алкогольного сп’яніння, - повідомили достовірні джерела.

За словами Андрія Катамана, медики намагаються забезпечити малятко необхідним харчуванням та медикаментами, однак державне фінансування обмежене, тому доречною буде допомога благодійників.

Не виключено, що лікарі ініціюватимуть засідання комісії з питань захисту прав дитини щодо позбавлення батьківських прав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно - є за що пити, отримавши допомогу на дитину. А лікувати - треба благодійники. Бідне дитятко. Тут мало позбавлення батьківських прав, треба саджати в тюрьму, і мати , і батька.
Відповісти
Останні новини
Через недогляд батьків-алкоголіків немовля потрапило в реанімації
13 липень, 2012, 09:13