Волинську митницю може очолити черкаський мільйонер. ДОКУМЕНТ

Волинську митницю може очолити черкаський мільйонер. ДОКУМЕНТ
Заступник начальника Черкаської митниці ДФС Віталій Миранюк розглядається як кандидатура на очільника Волинської митниці.

Громадські слухання відбудуться у четвер, 17 вересня, о 15:00 в овальному залі Волинської обласної ради, ‒ повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Кадрові слухання є відкритими для всіх охочих.

Наразі до тимчасової комісії з кадрових питань при громадській раді надійшли матеріали щодо участі в слуханнях від претендентів ‒ Юрія Мацібори, виконувача обов'язків начальника Волинської митниці, та Віталія Миранюка, заступника начальника Черкаської митниці ДФС.

Рекомендаційний висновок за результатами проведення публічних кадрових слухань буде надано голові облдержадміністрації.

ДОВІДКА

За інформацією офіційного сайту ДФС, Віталій Миранюк народився 9 травня 1971 року у місті Комсомольськ-на-Амурі, Російська Федерація. Освіта ‒ повна вища правова, економічна, державне управління.

Трудова діяльність: в митних органах України з 1994 року. Працював начальником митного поста «Конотоп» Глухівської митниці; заступником начальника Глухівської митниці, м.Глухів; заступником начальника митного поста «Краківець» Західної регіональної митниці, м.Львів; начальником сектора, начальником митного поста «Смільниця» Львівської митниі, м.Львів; заступник начальника Енергетичної регіональної митниці, м.Київ.

Має спеціальне звання: Радник податкової та митної справи І рангу. Нагороди і почесні звання: подяка Голови Державної митної служби України, нагрудний знак «15 років митної служби України».

З 18 листопада 2014 року – заступник начальника Черкаської митниці ДФС.

Відповідно до декларації за 2014 рік, Віталій Миранюк отримав 1 млн 917 тис 708 грн і 31 коп, з яких 63 тис 809 грн і 31 коп ‒ зарплата, інші 1 млн 853 тис 899 грн ‒ дарунки, призи, виграші.

Дохід членів сімʼї ‒ 146 тис гривень, які вони отримали внаслідок підприємницької та незалежної професійної діяльності.

У відомостях про нерухоме майно Миранюк задекларував дві ділянки ‒ 0,2063 га та 0,1 га; житловий будинок ‒ 309,9 м кв та дві квартири ‒ 58,8 і 68,8 м кв.

Віталій Маринюк ‒ без машини. Проте на членах сімʼї ‒ Subaru Tribeca 2999 2005 року випуску та Volkswagen passat 1968 2012 року випуску.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міняєм систему людьми старої системи :( Український маразм
Відповісти
Лучше расстрелять. Вместе с проморгавшими его "правоохранителями".
Відповісти
1 млн 853 тис 899 грн ‒ дарунки, призи, виграші це як ???
Відповісти
Христа ради подарували))) тіпа, як волонтери
Відповісти
повезло людині, мабуть в лото забаву виграв ))
Відповісти
Ахахах Нічого в тій країні не міняється))))) І ніколи не поміняється!!!!!! Бо ми хто??????? МИ ЛОХИ.......... Да Да я все правильно написав ЛОХИ........... Соплі пускаємо а потім вибори і ми як ЛОХИ ідемо і голосуємо за ту саму пи..доту... а потім далі соплі пускаємо....... ЛОХИ....
Відповісти
Верно,Саня. Обидно,но верно. Идти на выборы надо, чтобы за тебя не проголосовали "как надо". Но голосовать за того, за кого считаешь нужным . Нет такого в списке - не голосуй, испорти бюллетень. Все так сделают - будут перевыборы. Снова не будет в списках достойных людей - снова не голосовать абы за кого. Рано или поздно появятся нормальные люди,их у нас достаточно,только пробиться не могут из-за "денежных мешков". Вот тогда,может,что-то и поменяется...
Відповісти
Класна декларація про доходи, чоловяга потішив! А як у житті людині везе - всього за рік дарунків і виграшів більше ніж на півторя ляма!!!! Дуже, дуже гідна і чесна людина, навіть машини не має, от тільки звідки взялися і хатинка, і дві ділянки, і двіквартири, і в родичівI love to share secrets with her круті тачки? Да скільки ж нас будуть за дурнів вважати?
Відповісти
Не вішайте лапшу людям на вуха!!!
Від зміни прізвищ там нічого не міняється 25 років.
Відповісти
З 10 свиней 1 коня не вибереш...
Відповісти
Подарунки можна зрозуміти. Прийшли друзі, принесли гроші в подарунок. Не відмовлятися ж? Друзів ображати не можна. Виграші також діло таке. Стоїть Віталік на тролейбусній зупинці (машини ж нема), чекає транспорт. А тут лотереї продають, як же не купити? От і виграв трохи грошенят. А от з призами не можу толку дійти. Вікіпедія каже: 1.Приз — сувенір або коштовна нагорода за перемогу в конкурсі або змаганні.
2.Приз — здобич, захоплена у морській війні яка переходить, відповідно до міжнародного права, у власність захоплюючого.
Цікаво, в яких конкурсах чи змаганнях він брав участь? Так одразу і не скажеш, бо одразу видно, що особистість непересічна. Хтозна скільки прихованих талантів має. Може він морський вовк? Захопив іспанський галеон з дублонами і поміняв на гривні по вигідному курсу?
Відповісти
Точно! Як я одразу не здогадався: галеон з дублонами!!!
Відповісти