Волинські волонтери відправили на Схід відремонтований позашляховик. ФОТО

Волинські волонтери відправили на Схід відремонтований позашляховик. ФОТО
14 вересня у зону АТО відбув відремонтований ковельськими волонтерами автомобіль, який зазнав значних ушкоджень під час виконання військовослужбовцями бойових завдань на сході України.

Про це повідомив начальник технічного забезпечення високомобільних десантних військ Збройних Сил України підполковник Вадим Дорофєєнко при зустрічі з міським головою Ковеля, - пише Про Ковель.

Керівник пошукового загону «Відродження» Вадим Дорофєєнко розповів про долю позашляховика, який кілька місяців знаходився на ремонті у Ковелі.

У січні 2015 року, коли ще йшли бої за Донецький термінал, військові виконували бойове завдання з розмінування території в районі села Водяного. Терористи підірвали два автомобілі: один з них належав батальйону територіальної оборони «Київська Русь», у якому загинуло троє бійців.

Десантникам, які разом із Вадимом Дорофєєнком перебували в іншому авто, пощастило. Вони залишилися живими, проте бойова машина зазнала значних ушкоджень. На прохання підполковника через добу ковельські волонтери, ризикуючи життям, витягли автомобіль з-під обстрілів та забрали на відновлення до Ковеля.

Понад півроку тривали відновлювальні роботи. Волонтери за свій кошт купували запчастини та власноруч відремонтували позашляховик.

Вадим Дорофєєнко зауважує, що сьогодні ситуація із забезпеченням автомобілями на передовій досить напружена. Саме тому понівечену бойову машину вирішили ремонтувати, аби знову відправити на схід. У зоні АТО щодня потрібні автомобілі для виконання різного роду бойових завдань.
Авто до ремонту
Авто до ремонту
Після ремонту
Після ремонту

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери відправили на Схід відремонтований позашляховик. ФОТО
15 вересень, 2015, 14:24