На сцені фестивалю «Підкамінь 2012» візьмуть шлюб

На сцені фестивалю «Підкамінь 2012»  візьмуть шлюб
За шість років, що минули з часу проведення першого етнофестивалю «Підкамінь» встигли з"явитися свої традиції - однією з таких є одруження під час дійства закоханої пари.

То ж, 11 серпня учасники «Підкаменя» кричатимуть «Гірко!» Олені Мартинюк з Рівного та Володимиру Камінському зі Здолбунова (на фото), повідомили у прес-службі етнофестивалю «Підкамінь».

Пара заявила про своє бажання одружитися на сторінці етнофестивалю у соціальній мережі Facebook і вже залишила відповідну заяву у селищній раді Підкаменя.

«Ми з Володимиром уже давно планували одружитися, - каже Олена, - але все якось не вдавалося подати заяву. Ну весь час щось перешкоджало. То РАГС зачинений, то неймовірні черги. Але коли ми побачили в Мережі оголошення про весілля на «Підкамені», зрозуміли, що цим шансом не можна не скористатися! Ми з Володимиром щасливі, що наше весілля відбудеться саме на такому фестивалі. Адже ми давно мріяли, що наше весілля відбудеться в українських національних традиціях. А тут цілий фестиваль традицій…»

Олена також каже, що вони з її коханим не розповіли про свій намір рідним і ще дотепер тримають інтригу.

Олена і Володимир багато чули і читали в Мережі про Підкамінь і його фестиваль. Однак до вівторка, 10 липня, коли, відповідно до українського законодавства, вони привезли в Підкамінську селищну раду заяву, приїхати сюди не вдавалось. Тепер Олена з Володимиром одне наперед одного запевняють, що містечко на них «вилило зливу позитивних емоцій» і тепер вони закохані не лише одне в одного, але й у Підкамінь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ура!гірко!
Відповісти
Останні новини
На сцені фестивалю «Підкамінь 2012» візьмуть шлюб
13 липень, 2012, 09:38