У Луцьку проведуть «Наукові пікніки»

У Луцьку проведуть «Наукові пікніки»
У Луцьку проведуть «Наукові пікніки в Україні».

Цей проект з успіхом вже відбувся у 2013 та 2014 роках у містах Тернопіль, Львів, Київ, Луганськ, Харків. Більше 18 тис. відвідувачів та учасників взяли участь у таких пікніках 2014 року.

У 2015 році у Луцьку такий Науковий пікнік має відбутися 26 вересня на Театральному майдані міста, - повідомляють організатори.

У 2014 році вперше такий захід відбувся у Луцьку. Більше 25 організацій взяли участь у Пікніках (переважно, наукові кафедри при вищих навчальних закладах, приватні гуртки для дітей та молоді, освітні заклади). Більше 2 тис. осіб, серед яких гості та мешканці міста Луцька різних вікових категорій відвідали Наукові Пікніки.

Суть наукового пікніка полягає у організації інтерактивних експериментів для жителів міст: у наметах, скверах чи інших публічних територіях поєднуємо науку з забавою (едутейнмент – наука у формі забави). Ціль заходу – показати, що наука буквально усюди навколо нас. До пікніків долучають експертів, спеціалістів, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.

Участь у науковому пікніку – чудова можливість талановитим дітям, молоді, молодим вченим, керівникам гуртків та наукових осередків заявити про себе, свої можливості, винаходи; продемонструвати усім охочим свої сили та знання у цікавій, ігровій, невимушеній формі.

Місце проведення: м. Луцьк, Театральний майдан

Дата проведення: 26.09.2015

Час проведення: 11:00 - 16:00

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.