Волинському прикордоннику збирають гроші на лікування

Волинському прикордоннику збирають гроші на лікування
Волинському прикордоннику Вадиму Гацю збирають гроші на лікування важким травм, які він отримав під час аварії.

Був двічі на Сході. На війні його не зачепило, а вдома, 1 вересня, потрапив у ДТП, з важкими переломами тазобедрових кісток та суставів, голені, – повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook волонтерка Наталія Соколова.

“Через добу хлопця у важкому стані доставили у Шпиталь прикордонників у Києві. Три дні в реанімаціі шпиталя. Потім, лікарі сповістили, що Гацю не можуть тут допомогти, але знайшли хірургів в Києві, які зможуть прооперувати такий складний випадок- унікальних хірургів – Анкіна Миколу Львовича та Петрика Тараса Михайловича. Так Вадим з мамою потрапили в Київську обласну лікарню”, – оповідає вона.

“Лікар з реанімаціі шпиталю прикордонників Максим Миколайович запевнив маму, що ліки та пластини будуть надаватися безкоштовно. Гарантував Шпиталь!! Але на сьогодення хлопцю за обіцянками не надано жодного препарату, не перераховано жодної копійки. Зі слів мами, про те що їх кинули на призволяще, вона взнала за годину до операції, коли отримала список ліків в реанімацію на 8 000 грн. Слава Богу, що були 4 000, які зібрали прикордонники, 1000 грн що дали односельчане, та всі гроші, що були в хаті (в сім’ї 3 дітей, Вадим найстарший). Всім чим мали (медикаменти, розхідні матеріали) допомогли волонтери обласної!” – розповіла жінка.

“Мама Людмила попросила звернутися до людей, не покинути їх у важку хвилину. Допомогти оплачувати лікування сина .. ГАЦЬ АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ Приватбанк 5168 7572 2223 4918 P.S. Вся інформація, надана в пості зі слів Вадима та Людмили Гаць, тел мами за необхідністю дам в приват”, – додала Соколова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.