Дощ руйнує хати лучанам. ФОТО

Дощ руйнує хати лучанам. ФОТО
Жителів вулиці Декабристів у Луцьку змушені після кожного дощу по кілька годин вичерпувати воду з льохів та подвір’їв.

Будинки номер 24, 25 та 26 на вулиці Декабристів розміщені нижче рівня вулиці, тому навіть невеликий дощ спричинює для господарів неприємності.

Після зливи, яка пройшла 12 липня у Луцьку, жителька Неля Зінчук кілька годин вибирала воду з подвір’я і льоху. Вода сягала рівня 30 сантиметрів у дворі.

До відрізку дороги, що біля будинку Нелі Зінчук, стікається вода з прилеглих вулиць. Зазвичай калюжа стоїть декілька днів і випаровується на сонці.

«Таке після кожної зливи. Ми вже і бордюри, перегородки до будинків поробили. Але це все марно», - розповідає Неля Зінчук.

Жінка стверджує, що коли на вулиці кілька років тому прокладали теплотрасу, то замурували злив.

Ситуацію ускладнюють автомобілі: проїжджаючи через велику калюжу, здіймають хвилю - і вода знову ллється в обійстя людей.

«Постійно відчувається сирість. Геодезист, яка обстежувала територію, сказала, що у мене на подвір’ї вже утворилися у ґрунті пустоти. Будинок в аварійному стані. У фундаменті через воду утворилися тріщини», - розповідає Зінчук.

Жителі кажуть, що регулярно дзвонять на гарячу лінію до міської ради та звертаються до «Луцькавтодору». Втім тільки й відповідають, що «заявку прийняли до розгляду».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: стихія, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дощ руйнує хати лучанам. ФОТО
13 липень, 2012, 10:45