На туристичному фестивалі лучан ознайомлять з оздоровчими методиками

На туристичному фестивалі лучан ознайомлять  з оздоровчими методиками
IV туристичний аматорський фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів "Вітрила пригод" відбудеться 26-27 вересня 2015 року в Луцьку.

Під час фестивалю пройдуть заняття з оздоровчих методик.

Їх проведуть Андрій та Олена Горошки - майстри Рейки, вчителі йоги та інших розкриваючих систем та практик, аналітики систем пізнання людини, мандрівники, успішні підприємці в сфері здоров'я, оздоровлення та розкриття ясності свідомості.

Чекають вас 27 вересня 2015 року о 9.00 сцена при вході в парк Лесі Українки. З собою потрібно мати килимки та зручний одяг.

Андрій Горошко - аналітик системи "Дизайн Людини", Майстер Адвайти після 5 років індивідуальної та групової практики в різних містах і країнах світу (Росія, Україна, США, Індія, Тайланд і ін.), заснував йогу повністю авторську, новаторську, і направлену на розкриття і проживання людиною своєї суті. 

Олена Горошко - художник, підприємець, експерт в області жіночих практик представить техніку «Малюнок Мандала» - малюнок, який допомагає познайомитись з самим собою, дасть розуміння себе і будь-якої ситуації, рішення якої не можете знайти.

Також організатори фестивалю нагадують любителям кіно, фото та авторам пісень, надсилати заявки до 20 вересня 2015 року у номінаціях:

1.Авторської пісні (номінації – «авторська пісня», «співана поезія»)

2. Фотоконкурсі – (номінації «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста»)

3. Конкурсі кіноаматорів - (номінації «фільм-мандрівка, фільм-пошук, краєзнавче дослідження, фільм про особистість».

Проживання учасників у студентському гуртожитку – за рахунок бюджету фестивалю.

Також під час проведення фестивалю будуть проводитися конкурс: «Приз глядацьких симпатій» та конкурс на « Найкумеднішу туристичну бувальщину».

Виконані за всіма вимогами Фестивалю екранні, пісенні та фототвори учасники можуть надсилати на адресу: 43016, м. Луцьк, вул. Кондзелевича, 5. Волинський туристичний клуб «Ми» з позначкою «На фестиваль». Електронна адреса: [email protected], Умови участі у фестивалі розміщені на сайті www.tourclub.lutsk.ua., тел.. 067 332 93 34, 099 321 21 15 Руслана Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.