Жахливе вбивство на Київщині: вбили фермера і отруїли його собак

Жахливе вбивство на Київщині: вбили фермера і отруїли його собак
У селі Потік на Київщині по-звірячому вбили фермера Василя Мальованого. Люди розгублені, бо вбитий ніколи ні з ким не конфліктував. Щоправда, родичі кажуть, останні місяці фермерові погрожували.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Розбите вікно у хаті й мертві, отруєні вівчарки у вольєрі – таке вранці застала жінка, яка зазвичай приходить годувати псів. У хаті знайшла не живого господаря. Сліди катування, побої по всьому тілу і прострелена нога - це на тілі Василя Мальованого побачили родичі.

Під фермеровою хатою у ніч вбивства сусіди бачили чужу автівку, чули нетиповий шум у будинку, але у зазвичай спокійному селі не надали тому значення.

Хоч усі шафи і шухляди у хаті були перевернуті, родичі переконані - це не пограбування – ні грошей, ні дорогих ікон, ні техніки злочинці не взяли. Золоті прикраси так і лишились на вбитому. Брат убитого припускає, таке з Василем Мальованим могли зробити, бо не поступився.

«Йому були погрози від конкурентів, які мають зайти не чесними нахабними путями в село. Вони підговорювали людей, аби розірвати договір оренди землі. Василь це все людям доносив, що це шарлатани, що це брехня і на цьому грунті йому були погрози», - розповідає брат Анатолій Мальований.

У конторі фермерського господарства, яким керував Василь Мальований, правоохоронці вилучають документи й комп'ютери. Родичів це бентежить – вони хочуть продовжити справу загиблого, а без документації їхня робота зупиниться.

«Забрали комп'ютер, позабирали ключі, ми не можемо людям зарплату дати, заправити трактори. Вже й лист на ім'я слідчого написали. Брат за це віддав все життя. Ми б мали на меті цю справу підтримати, якщо нам дадуть таку можливість. Не за гроші, а за справу брата», - каже Анатолій Мальований.

Міліція розпочала кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. Основна версія – що загиблий займався своєю господарською діяльністю і, можливо, був винен комусь гроші або цінні папери.

Фермера, який давав роботу ледь не половині села, поховають на батьківщині на Черкащині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таким шляхом діють в багатьх регіонах України де хочуть заволодіти хорошими землями......маємо те чого хотіли під час майдану.....
Відповісти
таким шляхом діють в багатьх регіонах України де хочуть заволодіти хорошими землями......маємо те чого хотіли під час майдану.....
Відповісти
почерк правосеків
Відповісти
Останні новини
Жахливе вбивство на Київщині: вбили фермера і отруїли його собак
17 вересень, 2015, 07:25