Невідомі в балаклавах розповіли, за що побили Мочанова. ВІДЕО

Невідомі в балаклавах розповіли, за що побили Мочанова. ВІДЕО
У Мережі з'явилося відеозвернення чоловіків, які назвалися організацією "Орден п'ять біт" і зізналися у побитті Мочанова.

Відеоролик, у якому чоловіки у балаклавах стверджують, що лише "виховували" Мочанова за піар на обміні полоненими із бойовиками, наразі оприлюднено на каналі Youtube, пише ТСН.

"Ми - народна організація товариства Ордена "П'ять біт". Льошо, ми тебе не били, ми тебе виховували. Льошо, не піарся на обміні полонених, це не твоя тема, іди далі піарся на "Шустері", але не лізь до звільнення справжніх героїв", - наголосили вони.

До того ж чоловіки у балаклавах показали пістолет, який Мочанову начебто подарував ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко.

"І головне, Льошо, коли ми з тобою спілкувались, виховували тебе, ти, певно, сп'яну забув, що ми в тебе забрали один подарунок. Скажи, будь ласка, а цей подарунок тобі подарував Захарченко? Ми не будемо передавати це в міліцію, тому що вони тобі все одно його підкинуть, ми зараз передамо це в СБУ, якщо хочеш, потім у них це забереш. Такий подарунок дарують лише справжнім друзям. Твій друг – Захарченко?" - додали "орденоносці".

Нагадаємо, 9 вересня у зоні АТО сильно відгамселили битками відомого волонтера Олексія Мочанова та його водія на трасі "Дружківка-Костянтинівка" на Донеччині. Правоохоронці активно шукають нападників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так мало дали...
Відповісти
????
Знаю Олексія з 2009 нормальна людина
Стосовно піар на полонених ???
Те, що Мочанов багато робить це факт, а от що на відео ???
Відповісти