Помер старший син Анни Герман, - ЗМІ

Помер старший син Анни Герман, - ЗМІ
17 вересня від інфаркту помер колишній заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій Микола Герман - старший син екс-нардепа від Партії регіонів, радника і прес-секретаря Віктора Януковича Ганни Герман.

Трохи більше тижня тому, 9 вересня, Микола Герман відзначив 36-річчя. Близькі друзі сім'ї розповіли виданню "ГОРДОН", що проблеми з серцем почалися давно.

Герман не раз обстежувався у лікарів, але серйозно лікуванням не займався. Раптовий гострий біль з'явився вночі. Чоловік вирішив сам поїхати в лікарню, але по дорозі стан погіршився настільки, що довелося з'їхати з дороги і включити аварійний стоп-сигнал. Водій, що проїжджав повз, викликав "швидку", але поки медики їхали, син Ганни Герман помер.

Микола Герман (до 30 років носив прізвище Коровіцин) народився в 1979 році року у Львівській області, закінчив Вищу школу торгівлі у Варшаві за спеціальністю банківська справа та фінанси. У 2006-2007 рр і 2007-2010. був помічником народного депутата України від Партії регіонів Тараса Чорновола. 17 березня 2010 призначений заступником міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 25 листопада 2010 пішов із займаного поста. Від першого шлюбу у Миколи Германа залишився шестирічний син Микола.

Нагадаємо, шість років тому, 15 червня 2009 року, в автокатастрофі на трасі Одеса - Київ загинув молодший син Ганни Герман - 17-річний Роман.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Герман, син
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Співчуваю. Це просто жах втратити дітей.
Відповісти
Бог все бачить і кара приходить на землі , а не після смерті. Земля йому пухом діти не відповідають за батьків , але ....
Відповісти
Скотина ти!
Відповісти
я недолюблювала пані Анну, але при такому нещасті про це забуваїшєш. Думаю, кожна жінка співчуває і розуміє біль втрати. Співчуваю.
Відповісти
Останні новини
Помер старший син Анни Герман, - ЗМІ
17 вересень, 2015, 17:12