Талановитий ковельчанин представляв Україну в Мінську

Талановитий ковельчанин представляв Україну в Мінську
У столиці Білорусі Мінську проходив III Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Під крилами Оріону».

На цей фестиваль був запрошений вихованець зразкової студії естрадного співу «Надія» Олександр Шевчук (НД «Просвіта», керівник – Ірина Новожилова).

Юного соловейка запросили як переможця Міжнародного фестивалю 2014 року, який також проходив у Білорусі, - інформує сайт Ковельської міської ради.

Фестиваль пройшов на високому рівні. На конкурс з’їхалось багато талантів з різних країн. Мінськ гостинно відчинив двері для усіх учасників. Сашкові ж випала почесна місія – представляти Україну. І він виправдав усі сподівання, отримавши III місце. Спів юного таланту звучав на найбільшій сцені Білорусі в концертному залі «Мінськ».

Вихованець Ковельської школи мистецтв Сашко Шевчук отримав диплом за зміцнення дружби, розвиток міжкультурного діалогу та популяризацію української пісні. Ще маленького соліста високо оцінила делегація з Польщі і нагородила Дипломом, запросивши на Міжнародний фестиваль до себе.

Десятирічний Олександр каже, що своїм успіхам він завдячує викладачу з вокалу – Ірині Георгіївні Новожиловій, яка поступово і наполегливо веде його до вершин вокальної майстерності, відточуючи всі грані колоритного і самобутнього голосу свого вихованця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Талановитий ковельчанин представляв Україну в Мінську
17 вересень, 2015, 16:36