В Луцькому ЦНАПі відкрили Інформаційний пункт для іноземців

В Луцькому ЦНАПі  відкрили Інформаційний пункт для іноземців
В Луцькому центрі надання адміністративних послуг діятиме Інформаційний пункт для іноземців.

У п'ятницю, 18 вересня, відбулось відкриття інформаційно – консультаційного пункту для іноземців в ЦНАПі. Відкриття цього центру відбулось в рамках проекту «Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів».

Мер міста Луцька Микола Романюк привітав гостей з Польщі та Івано-Франківська, зазначивши, що такі пункти дадуть можливість покращити якість надання адміністративних послуг в місті.

Новостворений інформаційний пункт обладнаний всіма необхідними інформаційними та консультаційними матеріалами. Працівники пункту - це висококваліфіковані фахівці, які досконало володіють російською, польською, англійською, та, звісно ж українською мовами.

Директор ЦНАП Лариса Карп’як зазначила, що завдяки реалізації цього проекту зросте інвестиційна та туристична привабливість як Луцька, так і Любліна.

Польські гості зазначили, що подібний інформаційний пункт успішно діє і в місті Люблін.

В свою чергу, керівник проекту, голова ВОГО «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун додав, що вартість проекту становить 216 тисяч євро. Також він додав, що якість надання інформаційних послуг в пункті буде постійно вдосконалюватись.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
216 тисяч??? Євро??? за стіл і вивіску???
Відповісти
216 тисяч - це бюджет усього проекту, який охоплює Луцьк, Івано-Франківськ та Люблін. У рамках проекту покращується якість надання адмінпослуг у ЦНАПах та БОМ (Бюро обслуговування мешканців - Люблін). Проект - "Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького ЦНАП, Івано-Франківського ЦНАП та Люблінського БОМ". Реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна та фінансується ЄС.

Ви можете детальніше ознайомитися з ним тут - https://www.facebook.com/PBU077411
Відповісти