«Мовне волонтерство»: відтепер лучан навчатимуть німецької

 «Мовне волонтерство»: відтепер лучан навчатимуть німецької
Відсьогодні, 18 вересня у Луцьку стартують безкоштовні курси з вивчення німецької мови.

Наразі відкрито реєстрацію. Самі ж заняття розпочнуться через 10 днів. За цей період будуть опрацьовані заявки та сформовано навчальні групи.

«Мовне волонтерство» – це інноваційний проект для Луцька, що заснований ВОГО «Фундація розвитку громад». Він спрямований на розвиток жителів міста, допомогу у їх розвитку.

"Ми хочемо дати усім свідомим лучанам шанс стати кращими. Це – безкоштовний шанс розвиватися самому й долучитися до допомоги іншим", – розповідає представник волонтерського центру організації Оксана Кривко.

«Зауважимо, що проект ми реалізуємо власними волонтерськими зусиллями. Тож будемо вдячні, якщо хтось вирішить долучитися до нашої ініціативи, сприятиме проведенню занять чи стане одним з наших викладачів», – додає керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Зареєструватися на участь у проекті можна тут.

Довідково: Проект «Мовне волонтерство» стартував з безкоштовного вивчення англійської мови у березні цього року. Він набрав чималої популярності, тож згодом був розширений на декілька напрямків: англійська, французька, нещодавно – польська, а відтепер і німецька.

За період існування було опрацьовано більше 1000 заявок. Тож, аби учням було комфортно навчатися, організатори облаштували спеціальні аудиторії із сучасним обладнанням та необхідною літературою.

Навчання проходить у невеликих групах до 10 людей, що дає можливість забезпечити індивідуальний підхід до кожного учня й оптимізувати подачу матеріалу.

Проект діє під девізом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть  абсолютно безкоштовно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій чи заходів, а також здійснення покупок у «Благодійному магазині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Мовне волонтерство»: відтепер лучан навчатимуть німецької
18 вересень, 2015, 12:42