Хто з Росії потрапив під українські санкції. ІНФОГРАФІКА

Хто з Росії потрапив під українські санкції. ІНФОГРАФІКА
Під нові українські санкції потрапили 388 фізичних і 105 юридичних осіб. Серед них — російські міністри, військові чиновники, журналісти, судді, які продовжували арешт Савченко, кримські сепаратисти і бойовики з Донбасу, авіакомпанії, ЗМІ та інші.

Про це інформує ТСН.

Зокрема, у списку санкцій виявилися глава Мінсільгоспу РФ Олександр Ткачов, міністр оборони Росії Сергій Шойгу і два його заступники.

Також під санкції потрапили глава Чечні Рамзан Кадиров, 16 депутатів Держдуми і три члени Ради Федерації. Серед депутатів — спікер Сергій Наришкін, лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов і співак-депутат Йосип Кобзон.

Санкції накладені на бойовиків "ДНР" і "ЛНР" Олександра Захарченка та Ігора Плотницького, Дениса Пушиліна, Андрія Пургіна, Олексія Карякіна, Олександра Ходарковского, "Мотороли", Едуарда Басуріна та інші.

У список потрапили і відставні бойовики Ігор Гіркін і Павло Губарєв. У "чорний список" потрапив і екс-нардеп від Партії регіонів Олег Царьов. Серед тих, хто опинився під санкціями, - гендиректор МІА "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов, а також журналісти інформаційного агентства RUPTLY, телекомпанії НТВ, "Першого каналу", телеканалу RT, газети "Известия", "Російської газети" та інших видань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: санкції
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.