У Ковелі ворожка-ріелтор зняла порчу на 450 000 гривень

У Ковелі ворожка-ріелтор зняла порчу на 450 000 гривень
Спритна ворожка, яка по сумісництву працювала ріелтором з нерухомості, зняла порчу аж на 450 000 гривень і це при тому, що жертвами «цілительки» були лише двоє жінок із Волині.

Про це повідомляє Під прицілом.

Зокрема, у липні 2014 року до ворожки-ріелторки зателефонувала знайома і сказала, що її подруга має намір придбати будинок. Невдовзі ріелторка сконтактувала її з новою клієнткою і домовилася про зустріч. Жінка розповіла, що хоче купити житло у передмісті Ковеля.

Агент з нерухомості уважно вислухала її і навіть запропонувала кілька варіантів, однак потім просто приголомшила її страшною звісткою, мовляв на грошах, за які жінка планує купити новий будинок - порча. Так звана ворожка люб'язно запропонувала зняти вроки з грошей, однак для цього їй треба провести спеціальний ритуал. Так галадка наказала своїй клієнтці піти на ринок і купити три хустки — зеленого, білого та червоного кольорів.

За кілька днів ворожка приїхала додому своєї нової знайомої і взялася проводити магічні обряди. Гадалка таємничо розділила кошти, які були призначені для купівлі будинку, на три рівних частини і кожну з них загорнула в хустку певного кольору. Після магічного таїнства чаклунка забрала одну хустку з грошима з собою, а дві інші наказала заховати. Після цього шаманка ще кілька разів приїжджала до будинку клієнтки і дуже переконливо проводила обряди зі зняття порчі.

Через кілька днів клієнтка розгорнула магічні хустки, однак своїх грошей вона так і не знайшла. Жінка одразу забила на сполох і кинулася до шахрайки, аби та віддала кошти. Однак так і не змогла їх повернути.

Інша оборудка, яку вдалося повернути псевдо-гадалці, також стосувалася зняття порчі. Проте вроки вона взялася знімати не з грошей, а з ювелірних виробів.

Так, на прохання свого знайомого шаманка зустрілася з жителькою міста Ковель, яка також благала про допомогу і бідкалася, що їй треба зняти порчу. Прохачка розповіла, що у сім'ї її доньки постійно конфлікти та проблеми, а тому вона підозрює, що виною цьому може бути порча.

Ворожка також почала переконувати, що це все дії лихих людей, і навіть більше — гадалка сказала, що жінці з донькою потрібно очистити від порчі усі золоті вироби. Тоді довірлива ковельчанка і її донька, яка проживає аж у місті Брест, що у Білорусі, понесли до спасительки усе золото, яке мали — сережки, ланцюжки, підвіски, каблучки. І зрештою також потім його не побачили.

Ошукані жінки спочатку намагалися повернути свій крам, однак згодом таки звернулися до правоохоронців. Пізніше горе-ворожку затримали, і хоча вона у всьому зізналася, міліція відкрила проти неї кримінальне провадження за статтею шахрайство.

Коли справу скерували до суду потерпілі заявили цивільні позови і вимагали, аби підсудна сплатила їм як матеріальну, так і моральну шкоду. Зокрема, ковельчанка, яка хотіла придбати будинок заявила про відшкодування їй 259 969 гривень матеріальної та 50 000 моральної шкоди.

Матір, яка просила допомогти її доньці і втратила усе золото просила стягнути з обвинуваченої 90 192 гривні матеріальних та 10 000 моральних збитків, а її донька просила відшкодувати їй 67 800 гривень, які відповідають вартості вкрадених ювелірних виробів та 10 000 гривень як компенсацію за моральні страждання.

Усі позови обвинувачена визнала, а суд при винесенні вироку це врахував.

Тож, Ковельський міськрайонний суд засудив шахрайку до 4 років позбавлення волі, зобов'язав відшкодувати заявлену матеріальну шкоду повністю, а моральне відшкодування в меншому обсязі - 5 000 гривень ошуканій клієнтці та по 2 000 гривень матері з донькою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку святий отець Василь з Тетяною Василівною, знахаркою від бога, меншими сумами видурюють чи просто вдало діляться?

Не так цікаво як багато саме дурнів вони тут виловлять, скільки коли вони вже перестануть все місто своїм спамом загаджувати.
Відповісти