Очільники волинських партійних осередків про затримання радикала Мосійчука

Очільники волинських партійних осередків про затримання радикала Мосійчука
Очільники волинських партійних осередків прокоментували затримання народного депутата від фракції «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука у будівлі Верховної Ради, докази отримання хабара якого в Раді продемонстрував генпрокурор Віктор Шокін.

Голова Волинського осередку «Батьківщини» Григорій Пустовіт:

«Відверто кажучи, мене не цікавлять перипетії, які сьогодні відбуваються всередині Радикальної партії. Це питання Радикальної партії. Я вважаю, що якщо людина скоїла злочин, вона повинна нести за це відповідальність.

Таких депутатів вибрали люди, от вони і витворяють такі речі. Треба наступного разу, коли будуть обирати депутатів, уважніше дивитися, кого обирають».

Керівник волинської територіальної організації партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка Роман Романюк:

«Я не відслідковував цю подію, тому що вистачає на сьогоднішній день тут місцевих завдань, 25 жовтня зовсім на носі. Але я повністю підтримую ті події, що відбулися у Верховній Раді. Якщо людина винна, то не важливо хто це, двірник, прем’єр-міністр чи народний депутат, він повинен відповідати.

З приводу того, що затримання відбулося саме в будівлі Верховної Ради, яке радикали називають неконституційним, звинувачуючи при цьому Блок Петра Порошенка в узурпації влади, Романюк каже наступне:

«Якщо людина злочинець, то не важливо, де його затримують: на вулиці, в їдальні, чи в Верховній Раді. Можливо і правильно, що показово затримали, як кажуть російською, щоб іншим «повадно не было». Я повністю підтримую всі дії, що вчора були і те, що Радикальна партія робить з цього кіно-шоу, то це стиль їхнього лідера і в цьому нічого дивного немає».

Голова Волинської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Кучер, що саме перебуває в Києві під Печерським судом, де підтримує побратима депутат Мосійчука:

«Чи вчинив Мосійчук злочин, чи не вчинив, має розбиратися суд. А вчора відбулося його затримання з порушенням всіх конституційних норм.

Якщо народний депутат винен, то хай він понесе покарання. Хай будь-який народний депутат понесе покарання, якщо він винен. Але, по-перше, має бути проведене розслідування і справедливий суд. Але всім відомо, які суди в Україні».

Щодо зняття з депутата недоторканості, Володимир Кучер каже, що вважає цей крок позитивним, однак зауважує, що недоторканості потрібно позбавляти загалом усіх депутатів, а також президента.

Як відомо, у четвер, 17 вересня парламентарі підтримали зняття недоторканості з Мосійчука і дали дозвіл на його арешт. Перед цим генпрокурор Віктор Шокін показав у залі відео, на якому Мосійчук отримує хабар. Також він говорить, що гроші потрібні партії на вибори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позиція пана Кучера дуже цікава!!!! Особливо якщо інформація про продаж його обласним штабом місць в списку по 5 тисяч доларів підтвердиться!!! А що на це скаже Ляшко?
Відповісти
треба ж хату достроїти! А більше нічого крім ПОЛІТИКИ важкого в руки брати не хочеться!((((
Відповісти
Бо, що і треба було довети! Для вас ідеали майдану, а для них нічого не змінилось! Гарно говорити, багато хто вміє!одні рила біля корита помінялись на інші, от і все!
Відповісти
Останні новини
Очільники волинських партійних осередків про затримання радикала Мосійчука
18 вересень, 2015, 18:04