Лучанин напідпитку відправив товариша до реанімації

Лучанин напідпитку відправив товариша до реанімації
У реанімаційне відділення лікарні з ножовим пораненням каретою швидкої допомоги доставили 39-річного жителя обласного центру.

Пригода відбулася ввечері на одній із вулиць обласного центру, - йдеться на офіційному сайті волинської міліції.

Потерпілий відпочивав у літньому кафе разом із знайомими та розпивав спритні напої. До компанії приєднався 25-річний сусід потерпілого, який також перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Між товаришами виникла суперечка, тож чоловіки почали з’ясовувати стосунки. Під час шарпанини лучанин вдарив свого знайомого ножем у живіт. До слова, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

– Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – повідомив перший заступник начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області Олександр Карпук. Підозрюваному обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин напідпитку відправив товариша до реанімації
18 вересень, 2015, 16:40