УКРОП допомагає волинським воїнам АТО*

УКРОП допомагає волинським воїнам АТО*
Сьогодні волонтери центру «Серце патріота» у зону АТО відправили черговий транш допомоги. Керівник центру Балицький Сергій виїхав в зону АТО вже 41-ий раз. Разом з ним у поїздку вирушив і волонтер «Серця патріота» Сергій Добродомов.

Цього разу волонтери попрямували до наших бійців, які служать у Донецькій області, – підрозділу протитанкових керованих ракет (с. Очеретино) та підрозділу 14-ої окремої механізованої бригади (с. Єлизаветино).

«З настанням холодів військові все частіше просять привезти їм теплий одяг, термобілизну, берці та «буржуйки», – зазначає керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький. – Також традиційно доставимо продукти харчування та медикаменти. Під час цієї поїздки також передаємо дві адресні посилки від наших волинських матерів та чотири військовим з інших областей. Звичайно ж, до «передач» рідних, ми докладемо подарунки й від себе».

Голова Волинської регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов говорить, що їхні партійці активно допомагають волонтерському центру.

«Цього разу на замовлення бійців ми надали теплий одяг, продукти харчування, 2 «буржуйки», – каже Вячеслав Рубльов. – Багато військових частин розгортаються на нових місцях. Наближаються холоди, тому печі-буржуйки – це найбільш необхідна та практична річ на передовій. Адже наші бійці можуть їх поставити будь-де і зігрітися як в нічний, так і у денний час».

Днями, як депутат Волинської обласної ради, Вячеслав Рубльов звернувся з відповідним запитом щодо конфіскованих на митниці автівок, які можна було б використовувати для потреб військових. «Бійцям такі машини вкрай необхідні, зокрема для патрулювання кордонів, мобільного пересування в зоні АТО та поблизу неї, – зауважив голова волинського «УКРОПу». – Під час військових операцій автомобілі зношуються дуже швидко».

Довідково

Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України. Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили 85 відрядження.

Допомогу бійцям АТО надали підприємці Захарчук Олександр, Шарохвостов Андрій, Олександр Омельчук, Панасюк Микола («Вишків Брук»), громади с.Липне Луцького району та м.Берестечко Горохівського району, ПАТ «ВГП» (ТМ Ruta), ПАТ «Теремно Хліб», Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» та ін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.