До адмінкордону з Кримом їдуть "КамАЗи" з "ополченцями", - блогер

До адмінкордону з Кримом їдуть "КамАЗи" з "ополченцями", - блогер
У зв'язку з акцією продовольчої блокади Криму, яка розпочинається о 12:00 сьогодні, на адмінкордоні між Україною та Кримом можливі провокації.

Про це повідомляє Еспресо.TV

"За наказом Аксьонова у напрямку на Чонгар і Перекопськ із Севастополя виїхали 28, із Сімферополя 17, з Керчі 11 і Феодосії 12 тентованих "КамАЗів", завантажених озброєними "ополченцями"... Ще 5 "КамАЗів" щойно проїхали КПП "Ангарський перевал", - написав він у соцмережі.

За його словами, серед мешканців Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей окупанти ведуть розмови про прорив блокади і протистоянню на адмінкордоні.

"Для прориву не виключається використання на нашому боці вантажівок із сільгосппродукцією як таран, а також застосування вогнепальної зброї", - додав Клим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти диви як за українськими харчами ламанулись! на камазах їдуть за жрачкою, а путлер що, тільки лапку сосати дає?
Відповісти
Час назад с Чонгара. Ездила в Киев. Людей в камуфляже с оружием со стороны Украины очень много-человек 200-300. Дорога перекрыта "змейкой" из бетонных блоков в одном месте и урнами в другом. Украинских солдат на КП раза в три больше чем обычно. Грузовиков с товаром на Украинской стороне не видела. Татары таксисты, водители (Херсонская область) говорят, что им кислород перекрыли. Они возили молоко (15-20 тон каждый день). В Херсоне молокозавод не платит, а Джанкойский расчитывается сразу и цены намного выше. Таксист с которым я ехала с Новоалексеевки сказал, что Чубаров хочет "захапать приграничный бизнес под себя". С Российской стороны всё как всегда.
Відповісти
Всё тут ясно.
Деньги на кону.Татары своего не хотят упустить,
в Крыму их прижали,так хотят деньгу отбить на границе.
А трудягам из Херсона кукиш.
Гнать надо татарву,они не за Украину мутят,а за свой карман.
Відповісти
Согласна с "деньги на кону". Не согласна с "гнать". Среди татар есть прохвосты, есть гадье, но где их нет. В Крыму прижали "Хана"- Джемилёва и компани. Они стараются нагадить. А простые татары-работяги, ценят семью, дом. На заработки, бросив семью, не едут-работают дома. Тяжело, но пашут. У нас много смешанных браков. Дружим семьями. И что? Стараются поссорить. Не хочу. Простое правило-ТАМ РОДИНА, ГДЕ ТЕБЕ ХОРОШО. Украинская диаспора это наглядно доказывает.
Відповісти
гигиги,
на Крим веде сім пунктів пропуску та залізниця. потяги як ходили, так і йдуть, основні пункти пропуску не перекривають (фінанси та масовку дали на один-два).
вашій увазі запропонували черговий етап дешевого бездарного цирку з прапорами.
Відповісти
Ошибаетесь. Поезда не ходят на Крым. Крайняя точка-Новоалексеевка. Я сегодня ехала из Киева в Крым и всё это видела своими глазами. На Чонгаре не поленилась-прошла до ж.д ветки. Рельсы заржавели-видно, что давно не ездят.
Відповісти
ботокс
Відповісти
і пора шизанутих націонал-поцріотів...
Відповісти
И кому сделали хуже?
Ох,доведут татары Украину до цугундера)))
Гоните их в шею.
Відповісти
кримчанка і владімір - ольгінські пісdуни, які по заголовках новин строчать "потрібні" коменти, а кримнашевці нехай сосуть сісю аксьонова, всіх накормить
Відповісти
Впізнаю поцріота по вишуканій мові.
Відповісти
На справді, від такої блокади постраждають більше наші українські виробники і продавці сільськогосподарської продукції, боу їх такими ідіотськими акціями просто позбавляють кримського ринку збуту. Ну добре, до Крими їх товар не пропустили. І куди вони його мають діти, особливо якщо це товар, що швидко псується (молоко і молочні продукти, овочі). Продавши свій товар у тому ж Криму, вони б сплатили до українського бюджету податки, забезпечили б свої сімї. А так - дзуськи. На що сподіваються організатори цієї "патріотичної" акції - на те, що в Криму голод виникне? Да не виникне, Росія все одно викрутиться, а от наші виробники понесуть збитки, бо в Європі цей товар, що вони хотіли поставляти до Криму, все одно ніхто не чекає. Згоден з дописувачами, які вважають, що справжньою метою Цієї"акції" є бажання деяких наших "політиків" отримати по перше, дешеві політичні дивіденти, особливо напередодні виборів, по друге, отримати цілком реальне бабло за вирішення питання щодо неблокування вивозу товарі до Криму. Якось так. Кому війна - кому мати рідна...
Відповісти
Согласна. Свежий факт. С Генического района Херсонской обл ежедневно в Крым Камазом с прицепом перевозилось 12-15 тон молока. Херсонский завод работает с перебоями и имеет большую задолженность перед селянами. Джанкойский завод платит в 2,5 раза больше и рассчитывается сразу. Вчерашний удой сегодня не успел проскочить через границу. Молоко уже прокисло. Как в прошлом году-на корм свиньям. Кто-то не заработал на своем труде-кто-то получил "славу" патриота Украины.
Відповісти
З ЛУЧАНИНОМ! ЛИШЕ НЕ ДАЛЕКОГЛЯДНИ БУДУТЬ ТИШИТИСЬ З ЦИЕИ ДУРНОВАТОИ БЛОКАДИ! ТАК ЗВАНИЙ ЗОМБОПАТРИОТИЗМ ЗАБИРАЕ ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД В ЛЮДЕЙ!
Відповісти
А скільки людей без работи? Можна відключити Крим від енергопостачання. Можна. У нас все можливо. Запитання-скільки енергетиків на вулицю? Електрика-товар який не можливо зберігати. При цьому, як мінімум дві електростанції треба закрити-приблизно 7-8 тис працівників. А скільки мінус до бюджету? Хтось порахував? Поцріоти-майдауни довели Україну до цугундера. За рік -два угроблять остаточно.
Відповісти
так що ж ви тролі так ропереживалися за українців? і робочі місця, і заводи згадали!))
та ще воду треба почати давати 1 раз на добу на 2 години та електрику так само, нам за це кримваш не платить.
Відповісти
Пане ги (пишу ваш нік з маленької літери, як Ви самі пишите). Спробуйте вимкнути на декілька днів наше вітчизняне українське ТБ, а потім обміркувати ситуацію самотужки, без підказок із зомбоящика. Можливо, тоді у Вас на фоні відсутності впливу зомботелебачення запрацює власна голова, і Ви такі зрозумієте, виграєчи програє Україна від дібних "патріотичних"недолугихакцій. Спробуйте! Не бійтеся! Бажаю успіху!
Відповісти
справа в тому, що ТБ взагалі не дивлюся і якраз працюю власною гоовою.
як любить казати зомбована вата, наші діди фашиського окупанта вбивали, продовольство травили, ешелони пускали у небуття. це був героїзм і наближення перемоги!
так чому ми маємо кацапського окупанта снабжати продовольством, водою, електрикою? блокада має бути по всіх фронтах.
а через таких недолугих радників як ви та керівників держави, які боялися надати наказ відстрілювати якихось "зелених людей" що просто неприховуючись захоплювали війскові частини, ми втратили Крим.
треба робити висновки з таких уроків і не повторювати помилок.
Відповісти
Тобто, наслідуєте методи зомбованої вати? Може, Ви ще їми захоплюєтесь? Ну і хто Ви після цього? Треба негайно повідомити про Вас на проспект Перемоги, 4, Ви дуже схожі на сепаратиста, на ворога України, який засуджує дії найпроукраїнської влади за всю історію України, цих святих людей, що посідають владні крісла на Банковій, Грушевського і Хрещатику! Да як Вам не соромно!
Відповісти
Останні новини
Дуель під Луцьком
20 вересень, 2015, 14:11
До адмінкордону з Кримом їдуть "КамАЗи" з "ополченцями", - блогер
20 вересень, 2015, 12:23