Учасники АТО привітали бойового побратима з Днем працівника лісу

Учасники АТО привітали бойового побратима з Днем працівника лісу
Анатолія Дорошука – офіцера з позивним «Лісник» – бойові побратими привітали із його мирним професійним святом: Днем працівника лісу.

Ми, бійці підрозділу вогневої підтримки ОБПК «Луцьк-2», хочемо привітати свого бойового командира капітана Анатолія Васильовича Дорошука з його професійним святом – Днем працівника лісу.

Брак бойового досвіду він компенсував великим життєвим і організаторським. Починаючи від організації дров на полігоні ще у Володимирі-Волинському і закінчуючи від’їздом частини зі Сходу, він дбав про нас, зовсім незнайомих людей, і всі одразу почали по-своєму формуватись.

Він разом з нами спав на такій самій постелі, їв разом із нами їжу за одним столом. Без гонору, але й без панібратства. Ще до початку активізації бойових дій, маючи авторитет серед лісових керівників, він швидко налагодив постачання всіх необхідних лісоматеріалів для облаштування фортифікаційних споруд і сам же брав участь у їх організації і облаштуванні, ще й всіх «підганяв».

Він не боявся відстоювати правду і перед приїжджими «з переговорами» керівниками – за це його й поважали. А коли почалися активні бойові дії, виявились і його бойові якості як командира і воїна. Коли під час спроби Маріїнського прориву з ним обірвався зв’язок, ми всі дуже хвилювалися, адже бачили, що на передовій (на «нулі») – справжнє пекло. Вони не змінились вчасно і хто знає, що було думати. А коли він привів у повному складі свою зміну чорних пом’ятих, але живих бійців, ми були просто щасливі. Це вже потім виявилося, що він не тільки організував бійців, але й сам сів на башту за кулемет і вів прицільний вогонь по ворожих позиціях, кілька разів перезаряджаючи стрічки.

А коли потрібно було надати допомогу важко пораненому бійцю з 28-ї бригади, а швидка через обстріл не могла доїхати, він наказав водію нашого «кугуара» відвести бійця у Курахово в лікарню, бо це життя людини, а своїх чи чужих тут немає… Тут ми всі свої.
.
Анатолію Васильовичу, вітаємо Вас із Днем лісівника. Ви нам казали, що найбільше щастя для Вас – це привести всіх нас додому живими і неушкодженими. Тож і ми бажаємо вам щастя і здоров’я. Хай береже Вас Бог, товаришу капітан, а ми, як скажете, підтримаємо Вас не тільки морально.

З повагою від імені бійців вогневої підтримки ОБПК «Луцьк-2» рядовий Степан Ройко, рядовий Микола Шварц, рядовий Михайло Гарбуз, рядовий Олександр Кузьма.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Учасники АТО привітали бойового побратима з Днем працівника лісу
20 вересень, 2015, 19:30