«Місто мрії»: у Луцьку стартує новий екологічний проект

«Місто мрії»: у Луцьку стартує новий екологічний проект
Рух "Іскра" розпочинає реалізацію проекту "Місто мрії"

Мета проекту: спонукання людей до почуття відповідальності за екологічне становище міста, підняття екологічної культури нації, повідомляють організатори- Громадський Рух "Іскра" спільно з СГО "Молодіжна Платформа" у рамках програми "Активні Громадяни".

Ініціативна група помітила одну з важливих проблем екологічного становища міста - відсутність сміттєвих урн у віддалених районах Луцька, що призводить до тотального забруднення території.

Тому активісти Громадського Руху "Іскра" вирішили змінити ситуацію, встановивши сміттєві урни на зупинках громадського транспорут по вулиці Героїв УПА, де є нагальна необхідність, так, як на жодній з зупинок смітників немає.

Взявши участь у програмі "Активні громадяни", наші активісти вибороли перемогу і отримали грант на проведення цієї ідеї.

Суть проекту полягає не тільки в встановленні смітників, а й в проведенні громадських бесід, лекцій, конференцій щодо питань поліпшення екологічного стану міста.

Хочеш робити корисні справи - долучайся до нас, повідомляють активісти Руху "Іскра" - молоді, дієві націоналісти, головною метою яких, є розбудова великої України.

Якщо маєте бажання долучитись до цієї ініціативи - звертайтеся в приват до відповідального (https://vk.com/id221728636).

Разом зробимо місто чистішим від корупціонерів і біологічного сміття, закликають організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Місто мрії»: у Луцьку стартує новий екологічний проект
21 вересень, 2015, 09:43