З якими країнами найбільш жвавий товарооборот Волинської митниці ДФС

З якими країнами найбільш жвавий товарооборот Волинської митниці ДФС
Найбільш жвавий товарооборот в зоні діяльності Волинської митниці ДФС з Польщею та Німеччиною

Протягом січня-серпня 2015 року 41 відсоток усіх експортних зовнішньоекономічних операцій в зоні діяльності Волинської митниці ДФС здійснено з Польщею, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Тим часом, експорт до Німеччини – це 22,6 відсотка від зовнішньоекономічних операцій. Загалом до цих двох країн ЄС експортовано товарів на 5,4 мільярда гривень.

Щодо імпорту, то через Волинську митницю ДФС ввезено товарів з Німеччини та Польщі загальною вартістю 3,7 мільярда гривень. Імпорт з Німеччини – це 29,8 відсотка від усіх зовнішньоекономічних операцій ввезення, а імпорт з Польщі займає 22,4 відсотка від операцій ввезення.

З початку 2015 року волинські митники оформили 60 083 митні декларації, з яких: при в’їзді в Україну – 28 834, при виїзді з України – 25 627, транзитні – 7 622.

Зовнішньоторговельні операції з початку року в зоні обслуговування Волинської області ДФС цього року здійснювали 822 суб’єкти ЗЕД. А загалом на обліку перебувають перебувають 2 003 учасники ЗЕД.

Довідково: в цілому за результатами проведеної роботи по адмініструванню митних платежів Волинською митницею ДФС за січень – серпень 2015 року до Держбюджету перераховано 2908,2 млн.грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.