У Луцьку провели тренінг про діяльність ЦНАПу. ФОТО

У Луцьку провели тренінг про діяльність ЦНАПу. ФОТО
Луцький Центр надання адміністративних послуг з кожним кроком наближається до своєї мети – полегшення процедури отримання адміністративних послуг.

Принцип «єдиного вікна», смс-інформування, електронна черга і нарешті змога отримувати необхідну послугу через Інтернет – усього цього вже досягнуто. Однак не усі про це знають і не усі користуються, - інформує департамент Луцького Центру надання адміністративних послуг.

З метою підвищення поінформованості громади про адміністративні послуги органів місцевого самоврядування та залучення молоді до управлінських процесів 17-18 вересня було проведено семінар-тренінг «Діяльність ЦНАП у м. Луцьк» для представників громадських організацій та усіх зацікавлених.

Під час тренінгу було детально розглянуто питання діяльності ЦНАПу, перелік послуг, які надаються, участі Центру у міжнародних проектах. Окрему увагу приділили Порталу адміністративних послуг http://ap.lutsk.ua. Завдяки Порталу фізичні та юридичні особи можуть отримати певну послугу через Інтернет.

Наразі онлайн можна отримати такі послуги:

• архівні довідки, копії, витяги;
• копії рішення міської ради, витяг з протоколу сесії міської ради, витяг з протоколу засідання постійної комісії міської ради;
• витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки;
• довідку щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичної особи.
• реєстрація декларації про готовність суб’єкта до експлуатації
• реєстрація декларації про початок виконання будівельних робіт.

Простежити хід виконання послуги та отримати результати можна завдяки функції «Електронний кабінет» на Порталі. Якщо під час реєстрації користувач вказав номер мобільного телефону, то про результати запиту буде повідомлено через послугу смс-інформування.

Завершальним етапом тренінгу була екскурсія територією ЦНАПу, де учасників навчали користуватися інформаційними терміналами, показали принцип роботи електронної черги тощо.

Тренінг відбувся в рамках мініпроекту «Підвищення рівня поінформованості членів територіальної громади та жителів Волинської області про адміністративні послуги органів місцевого самоврядування та територіальних органів центральних органів виконавчої влади», що підготовлений в рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», який впроваджується Асоціацією міст України спільно з Норвезькою асоціацією місцевих регіональних влад за фінансової підтримки МЗС Норвегії».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
варто проводити тренінги для працівників ЦНАПу на теми "Правила обслуговування клієнтів", робота більшості працівників ЦНАПу полягає у спілкуванні з людьми, більшість з них взагалі не комунікабельні, подають інформацію сухо, не відповідають на поставлені питання, хамовито відповідають. Тому проводьте навчання для них. Звертайте увагу на відгуки клієнтів які кидаються в урни на виході та приймайте міри.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку провели тренінг про діяльність ЦНАПу. ФОТО
21 вересень, 2015, 11:53