Фотопогляд: центральний парк Луцька

Фотопогляд: центральний парк Луцька
ВолиньPost продовжує рубрику «Фотопогляд». Цього разу до вашої уваги – світлини центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Пригадується роман Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита», а точніше розмова з нього про світло та тіні. Як ми знаємо, то ця дискусія відбувалась між Ієшуа Ганоцрі та прокуратором Понтієм Пилатом. В цій розмові йшлось про те, що якби стерти всі тіні з лиця землі – світ став би рівний та не цікавий.

За допомогою тіні виникає об'єм, форма, а за допомогою тіней всередині архітектурного ансамблю нашої свідомості – емоції отримують найрізноманітніші відтінки. Без ночі, день не був би собою, от така вже збита логіка.

Та до чого це я? Просто хочеться сказати, що дуже радий ідеї піти фотографувати парк вночі. Це було цікаво, як мінімум. Одна з тих прогулянок, коли вночі все відчуваєш зовсім інакше, ніж вдень. Щось подібне інколи виникає в дитинстві, коли в напівтемряві все раптом стає інакшим – таємним та незвичним, а за кожним поворотом чекає несподіванка.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже скучні та нецікаві фото і практично нічого не показують про парка - набор непотрібного хламу знятого дитиною
Відповісти
А це автор вирішив по-умному вести філософський діалог із читачами?

Ідея із нічним і денним парком гарна. Але тоді треба було до кінця реалізувати задум - існує спеціальна програма, в якій можна, пересовуючи стрілку показати зміну дня і ночі, поставивши фотографії разом. Але автор, мабуть, пішов легшим шляхом, просто вирішив полазити в парку вночі.
Відповісти
наступив на граблі, щоб то раз?, просто по граблях гасали. Сфотографував дерево на світлині отримав стовп і так поки не сіли акамулятори.
Відповісти
є ряд чудових світлин, які показують парк по своєму і по новому, а загалом це рубрика фотопогляд і якщо у вас є свої погляди то підіть і зробіть краще )
Відповісти
Дмитро, спочатку навчиться писати «по-своєму» і «по-новому». А назва «Фотопогляд» віддає радянщиною.
А фотографіями міряються у ще одній рубриці на ВолиньПості.
Відповісти
Останні новини
Фотопогляд: центральний парк Луцька
22 вересень, 2015, 12:00