На Волині у ДТП загинуло двоє людей

На Волині у ДТП загинуло двоє людей
У трьох ДТП на Волині, які трапилися у Володимир-Волинському, Ковельському та Любомльському районах, загинуло двоє людей.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Близько 22 год. 30 хв надійшло повідомлення від фельдшера «Швидкої медичної допомоги» Володимир-Волинської ЦРЛ про те, що на автодорозі Устилуг – Рівне поблизу села Житані Володимир-Волинського району трапилася ДТП.

Під час приїзду слідчо-оперативної групи та наряду ДАІ на місце події було встановлено, що 22-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ-21013», з невідомих причин не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений у реанімаційне відділення Володимир-Волинської ЦРЛ.

Того ж дня зареєстрована ДТП у Ковельському районі. На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин біля села Люблинець 250річний водій автомобіля «Рено мастер», житель міста Любомль, скоїв наїзд на велосипедиста – місцевого 50-річного жителя. У результаті отриманих травм велосипедист помер у реанімаційному відділенні ЦРЛ.

Ще одна аварія із летальним наслідком сталася наступного дня у селі Старовойтове Любомльського району. 23-річний водій, котрий перебував за кермом автомобіля «Мерседес» не впорався з керуванням і зіткнувся із мопедом під керуванням 21-річного жителя села Рівне Любомльського району. Від отриманий травм водій мопеда помер на місці пригоди.

За даними фактами триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині у ДТП загинуло двоє людей
14 липень, 2012, 10:27