Майданчик для екстремальних видів спорту у Ковелі перетворився на купу сміття. ФОТО

Майданчик для екстремальних видів спорту у Ковелі перетворився на купу сміття. ФОТО
У Ковелі по вулиці Мічуріна у 2013 році спорудили ще один майданчик. Він призначався для занять екстремальними видами спорту – паркуром та стріт воркаутом, а також вуличною гімнастикою.

Для Ковеля та й зрештою всієї Західної України – це мав бути один із кращих спортивних об’єктів такого типу. Гроші на його будівництво збирали всією міською громадою, - інформує ПроКовель.

Юні спортсмени та лідери місцевих громадських організацій самі замовляли проектно-кошторисну документацію, купували лише найкращі спортивні снаряди, їх встановлювали, збирали до купи велетенські куби та піраміди (вони на дерев’яній основі) для стрибків тощо.

На початку жовтня 2013 року омріяний ковельчанами спортивний майданчик з екстремальних видів спорту таки відкрили. Представники спортивної когорти з Рівного, Львова, Володимира-Волинського, які були присутніми на урочистостях, запевнили містян, що цей спортивний об’єкт є, дійсно, одним із найкращих у Західному регіоні. Тоді, здавалося, що так воно буде й надалі. Однак ситуація вже доволі швидко докорінно стала змінюватися, на жаль, в гіршу сторону.

Демонструємо спершу світлини з урочистого відкриття нового спортивного об’єкту, щоб ви могли порівняти: яким він був два роки тому і який обдертий, потрощений вигляд має тепер. Нефарбовані роками лавки, купи сміття навкруги, розбиті об’ємні фігури для занять екстремальними видами спорту, поросла самосіянцями дерев та кущів територія майданчика, зруйнована загорожа (подекуди обтягнута колючим дротом) – ось що лишилося від одного з найкращих у Західному регіоні спортивних майданчиків із занять паркуром та стріт воркаутом.

До речі, сюди вже встигли перевезти роллердром із містечка дитячих атракціонів. Тепер він слугує дітворі місцем, де можна добряче побігати, адже кататися там на роликах фактично не можливо, бо навкруги брудно, розкидане сміття, яке, певно, тут уже давно не прибирали, і залишки від дерев’яних спортивних конструкцій. У свій час на території майданчика був встановлений і біотуалет. Однак те, що він нього залишилося, нещодавно прибрали.

А межує цей, так званий спортивний об’єкт, по одну сторону з дитячим садочком №3 «Теремок», а по іншу – з житловими багатоповерхівками. Неподалік також розташовані і дві загальноосвітні школи №№5 та 8.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
немає часу кататись на скейті, возим сігаро в PL
Відповісти
Я була на відкритті, і цей майданчик,якщо мені не зраджує пам'ять, подарував Івахів. Не заздрю меценату, але я б, особисто після такого, задумалась, чи вкладати гроші в такі об'єкти. Не люди, а - бидло. Вибачте, але куди нам в Європу?...((
Відповісти
так і живемо!!!! уроди
Відповісти
Кіндер працює на власний гаманець, на громаду і місто йому начхати
Відповісти
Степане Петровичу не підтримуйте Кіндера він дуже непорядна людина
Ковель має право мати достойного міського голову
Відповісти
Який у місті господар такі й майданчики
Що Кіндер людям доброго зробив?
Все тільки для себе
Відповісти
це прямі наслідки гідності щеневмерликів
Відповісти
миздобули! бро)
Відповісти
у нас іноді можуть відкрити щось перед виборами чи ще там якимось подіями, а дивитися після того немає кому. а чому?????
Відповісти
Чого вчепилися до Кіндера, що то Кіндер нівечив той майданчик?
Олег і сам заробить і людям дасть
Відповісти
Біда у тім, що справді меценат повівся на похання незначної купки людей або послухав якогось мега просунутого помічника. От і результат, а з ним і досвід - вкаладати потрібне у те, що користується попитом. Тоді там буде купа людей, які гратимуть, для прикладу, баскет і ще намнуть боки тим, хто зруйнує майданчик
Відповісти
вкладати треба у те, що користується попитом: нічні клуби, генделики і торгові центри.)))) печально...
Відповісти
В Івахіва майданчик "випросив" Дружинович. Так він йому був потрібен...
Відповісти
Скоро Бачіла вийде наведе порядок
Відповісти
Останні новини
Майданчик для екстремальних видів спорту у Ковелі перетворився на купу сміття. ФОТО
21 вересень, 2015, 15:15