Майкон продовжує тренуватися у ФК «Волинь»

Майкон продовжує тренуватися у ФК «Волинь»
Бомбардир ФК «Волинь» Майкон тренується з дублем команди, адже як на основного гравця команди на нього не можна розраховувати, бо нападник прийняв рішення піти з команди.

Про це 13 липня повідомив на післяматчевій прес-конференції тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко.

Майкон 13 липня під час гри з львівськими «Карпатами» на поле не вийшов, однак був на трибунах і роздавав автографи фанатам.

«Він заплутався сам у собі і в паперах. Сам у собі заплутався. Він тренується. У нього контракт, він тренується з дублем. Хоче йти, але не зрозумієш його одним словом», - зазначив Демяненко.

Анатолій Демяненко повідомив, що контракт у Майкона з клубом підписаний до 2014 року.

«У нього чотири чи п'ять агентів. Він заплутався і всіх заплутав. Зараз там будуть розбиратися органи, адвокати і юристи. 4-5 агентів — це нормально? Це не нормально. Сам заплутався. Як я можу на нього розраховувати, якщо він хоче йти? Футболіст заявляє, що «я йду», - зазначив тренер.

Наставник «Волині» повідомив, що згідно з контрактом команда повинна надати йому можливість участі у навчально-тренувальному процесі. Тому гравця відправляють тренуватися з дублем.

“Він наварив стільки, що це жах. Шкода хлопця, він сам себе погубить. Агенти що? Агенти грошики зняли, а з ним що буде - це не важливо. Це погано, адже він буде страждати”, - прокоментував ситуацію Демяненко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майкон продовжує тренуватися у ФК «Волинь»
14 липень, 2012, 12:06